Cristina Spătar face eforturi pentru siluetă. ”Am rupt sala în două”

01.07.2022, 15:35
Cristina Spătar face eforturi pentru siluetă. ”Am rupt sala în două”
Cristina Spătar face eforturi pentru siluetă. ”Am rupt sala în două”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, are un trup impecabil, însă a mărturisit că face eforturi pentru a-și menține silueta și a fi în formă. ”Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță”, a explicat Cristina Spătar într-un interviu.

În ultima perioadă de timp, Cristina Spătar a fost în vacanță în Italia, dar a auns și la Monte Carlo.

Vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu mai multe fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie. Artista afișează o siluetă de invidiat, însă recunoaște că face eforturi pentru a se menține în formă.

Cristina Spătar face eforturi pentru siluetă. ”E greu. Asta mă ține în priză”

 

„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță. Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton, și stau în stres, când copii sunt în timpul școlii”, a spus vedeta perntru click.ro.

”E greu. Asta mă ține în priză. Faptul că sunt singură cu doi copii este o provocare”, a adăugat ea.

Cristina Spătar e divorțată și are doi copii

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cristina Spătar  a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce tratamente chinuitoare a trecut înainte de a deveni mamă. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat Cristina Spătar.

 

Artista a făcut nouă fertilizări in vitro. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai mărturisit vedeta.

citește și...