Cristina Spătar, experiență neplăcută în parc. ”Cineva a chemat poliția”

12.06.2020, 14:19
Cristina Spătar, experiență neplăcută în parc. ”Cineva a chemat poliția”
Cântăreața Cristina Spătar a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în momentul în care a ieșit să alerge prin parc. Cineva a anunțat poliția că vedeta încălca măsurile de restricție impuse de autorități.

Vedeta a ieșit să facă sport în natură, însă imediat a apărut poliția, care a gonit-o din parc, pentru că nu respectase măsurile de restricție.

„La un moment dat, am simțit nevoia să ies în parc să alerg. Și cineva a chemat Poliția și m-au gonit de acolo, mi-au spus că nu aveam voie”, a explicat Cristina Spătar, citată de spynews.ro.


S-a îngrășat în izolare

Pe durata perioadei de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina Spătar a luat în greutate. Artista s-a îngrășat patru kilograme.

„M-am îngrășat vreo 3-4 kg, așa că m-am apucat de sport în casă”, a mărturisit cântăreața.

 

 

Trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mult mai tânăr decât ea

Cristina Spătar a vorbit, la o emisiune TV despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu actalul ei iubit, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

”Imediat după divorț s-a instalat relația. Și de atunci suntem împreună.Avem trei ani și jumătate împreună. Fix de la divorț. Mi-a fost alături în perioada aceea. M-a înțeles. Nu m-am gândit vreodată că se poate lega ceva pentru că există această mare diferență de vârstă. E o diferență de vreo 20. Nu o simt, el tot timpul mă alintă ”fetiță”. Eu n-am simțit niciodată. El și copiii mă fac să mă simt tânără. Copiii înseamnă foarte mult atunci când vine vorba să te simți într-un fel. Așa a vrut Dumnezeu să ne cunoaștem, să îmi fie alături. Nu m-am gândit la ce va fi în viitor și sincer nici nu am așteptări. Cât o fi bine o fi bine, când n-o mai fi…”, a povestit Cristina Spătar.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajuil celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.

citește și...