Cristina Șișcanu vrea să fie mamă pentru a doua oară. “Mi-aș dori un băiețel”

15.03.2022, 21:45
Cristina Șișcanu vrea să fie mamă pentru a doua oară. Mi-aș dori un băiețel
Cristina Șișcanu, despre situația sa financiară. ”Câştig suficient de mulţi bani”

Cristina Siscanu și-ar dori al doilea copil. Soția lui Mădălin Ionescu radiază de fericire și și-ar dori să devină mamă din nou. “Imi doresc să mai devin părinte pentru a doua oară. Mi-aș dori un băiețel”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din anul 2011. Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Vedeta mărturisea anul trecut că și-au plănuit  să facă cel de al doilea copil, însă ceva i-a făcut să se răzgândească. Pandemia și războiul reprezintă o piedică pentru vedetă să facă copil și vrea să mai amâne decizia pentru o vreme.

Cristina Siscanu și-ar dori al doilea copil

“Meseria de părinte este una dintre cele mai complicate. Imi doresc să mai devin părinte pentru a doua oară. Chiar eram hotărâtă să trecem la treaba sa zic asa, dar sincer mă sperie lumea în care suntem. Deocamdată sunt reticientă. Mi-aș dori un băiețel, dar mai așteptăm.”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

Cristina vorbea despre secretul relației sale de lungă durată.

Care este secretul relației

„Prima condiție, atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, pentru că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Recent, soția lui Mădălin Ionescu a postat o imagine cu ea nemachiată, la Instastory, aceasta a primit o reacție din partea internaute.

”Cristina, se vede că ai probleme în mariajul cu Mădălin și nu mai strălucești ca înainte!”.

 

citește și...