Mădălin Ionescu, dezvăluiri din relația cu Cristina Șișcanu. ”Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit”

26.09.2021, 13:32
Mădălin Ionescu, dezvăluiri din relația cu Cristina Șișcanu. ”Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit”
Mădălin Ionescu, dezvăluiri din relația cu Cristina Șișcanu. ”Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani,  a făcut mărturisiri din relația sa cu Cristina Șișcanu, în vârstă de 36 de ani, cea care îi este soție de zece ani.Acesta a mărturisit că și în cuplul lor au existat tensiuni, dar cu toate acestea au reușit să treacă peste toate momentele dificile.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Mădălin Ionescu a răspuns curiozităății celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Acesta a făcut dezvăluiri din relația cu soția sa, Cristina Șișcanu. Mădălin Ionescu a explicat că deși și în relația lor au existat neînțelegeri, nu s-a pus niciodată problema unei separări.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri din relația cu Cristina Șișcanu. ”Niciodată nu ne-am gândit serios la separare”

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus Mădăliin Ionescu în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Întrebat despre secretele unei relații reușite, Mădălin Ionescu a afirmat: „Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la emisiunea ”Acces Direct”

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

citește și...