Ce a comentat Cristina Șișcanu despre zvonurile unui presupus divorț de Mădălin Ionescu. ”A fost un pic incomod că a trebuit să dăm explicații unor oameni”

13.10.2021, 15:21
Ce a comentat Cristina Șișcanu despre zvonurile unui presupus divorț de Mădălin Ionescu. ”A fost un pic incomod că a trebuit să dăm explicații unor oameni”
Ce a comentat Cristina Șișcanu despre zvonurile unui presupus divorț de Mădălin Ionescu. ”A fost un pic icomod că a trebuit să dăm explicații unor oameni”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 36 de ani, a ținut să lămurească lucrurile după ce s-au făcut tot felul de speculații în ceea ce privește mariajul său cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani. ”A fost un pic incomod că a trebuit să dăm explicații unor oameni”, a afirmat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

După ce recent Mădălin Ionescu a răspuns unor întrebări din mediul online legate de mariajul său cu Cristina Șișcanu, au apărut toto felul de speculații în ceea ce privește o eventuală separare a acestora. Cristina Șișcanu a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

Ce a comentat Cristina Șișcanu despre zvonurile unui presupus divorț de Mădălin Ionescu. ”Lumea afirmă că noi am divorțat”

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam…lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa inteleg acest lucru”, a explicat Cristina Șișcanu, conform wowbiz.ro.

”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire despre ceva de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba”, a adăugat aceasta. ”Problema divortului nu s-a pus niciodata, nu ne-am gandit la asa ceva, nu a fost cazul..nu exista asa ceva. Radem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate”, a încheiat ea.

citește și...