Cristina Șișcanu reacționează în scandalul provocat de George Buhnici. ”Eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția”

22.07.2022, 11:21
Cristina Șișcanu reacționează în scandalul provocat de George Buhnici. ”Eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția”
Cristina Șișcanu reacționează în scandalul provocat de George Buhnici

Cristina Șișcanu, în vârrstă de 37 de ani, a reacționat și ea în ceea ce privește scandalul provocat de fostul prezentator de televiziune George Buhnici, în vârstă de 41 de ani. ”Eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția”, a spus partenera de viață a prezentatorului TV Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a comentat pe marginea declarațiilor scandaloase făcute de George Buhnici în legătură cu aspectul unor femei la plajă.

Partenera de viață a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu și-a spus foarte clar părerea în mediul online.  Cristina Șișcanu susține că prin declarațiile făcute, George Buhnici și-a umilit soția.

Cristina Șișcanu reacționează în scandalul provocat de George Buhnici. ”Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră”, o altă prostie pe care a emis-o”

”Evident, că fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de sănătate, dar echilibrul în toate este binevenit. Săracul, el s-a lansat într-un subiect care nu este foarte bine stăpânit de el. Celulita și vergeturile nu sunt neapărat legate de mersul la sală sau de kilograme. Ceea ce vreau să spun este că eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția atunci când a spus că el se duce la mare că vrea să vadă piele și vrea piele fără vergeturi și fără celulită și, evident, că se uită după ț..e și după b..i”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.


”Sărmana femeie, soția lui, dacă cumva se întâmplă să pună niște kilograme în plus, ce pot să mă gândesc eu care i-am citit lui declarațiile, că se desparte de ea sau ce? Mi se pare absolut aberant! Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră”, o altă prostie pe care a emis-o. Și nici nu mi se pare că i-a făcut un compliment, ci dimpotrivă”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Declarația năucitoare cu care George Buhnici a provocat un imens scandal

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.
citește și...