Cristina Șișcanu, despre moartea socrului ei. ”Este foarte greu să vorbim despre el la trecut”

19.08.2021, 13:37
Cristina Șișcanu, despre moartea socrului ei. ”Este foarte greu să vorbim despre el la trecut”
Cristina Șișcanu, despre moartea socrului ei. ”Este foarte greu să vorbim despre el la trecut”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații după moartea socrului său. Tatăl prezxentatorului de televiziune Mădălin Ionescu a încetat din viață în urmă cu câteva zile. ”Este foarte greu să vorbim despre el la trecut” , a spuys Cristina Șișcanu despre dispariția socrului său. Acesta a mărturisit că și-ar fi sorit ca fiica sa și a lui Mădălin Ionescu, petra, să petreacă mai mult timp cu bunicul ei.

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 50 de ani, trece prin momente grele. Acesta este în doliu după ce tatăl său, Marin, a încetat din viață în urmă cu câteva zile. Vestea a fost dată chiar de Mădălin Ionescu pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a transmis un mesaj sfâșietor. ”S-a stins… în prezența mea și a mamei mele…”, a spus prezentatorul TV.

Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, a făcut și ea declarații după moartea socrului său. “Noi încercăm să mergem înainte, nu e ușor, nu e ușor deloc, dar suntem împreună, o familie unită, și ne susținem unii pe ceilalți, așa că de la o zi la alta o să încercam să avem puterea să mergem mai departe”, a spus Cristina Șișcanu pe o rețea de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu, despre moartea socrului ei. ”Nu am ce să-mi amintesc, nici ceva negativ, sau ceva care m-ar fi deranjat în ceea ce îl privește”

Cristina Șișcanu a afirmat că nu-și poate amintit nici măcar de un lucru cu care regretatul ei socru să o fi deranjat-o. “Tatăl lui Mădălin, pe lângă faptul că a fost, este, că este foarte greu pentru noi să vorbim despre el la trecut, un membru important al familiei noastre, a fost un om extraordinar. Și nu o spun așa, doar pentru că, știți cum se spun despre oamenii care se sting, se spun doar lucruri bune, sau rămâi doar cu amintirile frumoase. Efectiv eu nu am ce să-mi amintesc, nici ceva negativ, sau ceva care m-ar fi deranjat în ceea ce îl privește. Absolut nimic, niciun lucru..oricât de mic. Era un om greu de descris, bunătatea, înțelepciunea lui, cum ne iubea pe toți, era și foarte haios, avea tot timpul învățăminte foarte importante despre viață”, a spus aceasta.

Cristina Șișcanu regretă însă că fiica ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, nu a petrecut mai mult timp cu bunicul ei: “Foarte rău îmi pare, regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el, deși s-au văzut de foarte multe ori, doar că în ultimul timp, în ultimii ani, el a fost într-o suferință și nu știu cât de mult realiza. Mi-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp împreună ei doi, să facă lucruri ca un bunic și o nepoată, dar asta a fost să fie”.

 

citește și...