Cristina Șișcanu, criză de nervi la salonul de înfrumusețare. „Tremur toată, sunt plină de nervi”. Ce a pățit vedeta

05.02.2022, 15:34
Cristina Șișcanu, criză de nervi la salonul de înfrumusețare. „Tremur toată, sunt plină de nervi”. Ce a pățit vedeta
Cristina Șișcanu și familia, infectați cu COVD-19. ”Sper ca peste o săptămână să scăpăm”

Cristina Șișcanu a făcut o criză de nervi la salonul de înfrumusețare. O zi ce promitea să fie una relaxantă s-a transformat într-un coșmar pentru vedetă. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. „Tremur toată, sunt plină de nervi”. Ce a pățit vedeta.

Cristina Șișcanu a mărturisit că a făcut o excepție și a mers la un alt salon de înfrumusețare din apropierea casei, pentru a își face manichiura. Personalul din salonul de înfrumusețare i-a oferit o cafea, iar ea a acceptat. Soția lui Mădălin Ionescu a renunțat la masca sanitară pentru a bea din cafeaua pe care a primit-o din partea salonului. La un moment dat, fata de la recepție ar fi venit la ea și i-ar fi spus pe un ton nepotrivit să își pună masca.

Cristina Șișcanu a plecat nervoasă și a refuzat să ajungă la un numitor comun cu angajații din salonul de înfrumusețare.

„Tremur toată, sunt plină de nervi”

„Deci, oameni buni, ce mi s-a întâmplat acum, deci nu îmi vine să cred, tremur toată, sunt plină de nervi și simt o revoltă împotriva nedreptății și prostiei și lipsei de respect. Atunci când mergi la salon, în mod normal, trebuie să pleci de acolo cu o stare de bine”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, relatează Spynews.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că s-a simțit foarte prost în acel moment, mai ales că ea respectă regulile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, angajata i-ar fi spus să își pună imediat  masca sanitară  după ce termină de băut.

”M-a pus într-o situație extrem de proastă”

„În momentul în care am primit cafeaua, normal că mi-am scos masca. (…) M-a pus într-o situație extrem de proastă, erau și alte cliente, pe acolo, pe la salon, urăsc nedreptatea, adică fără să fi greșit eu am fost pusă la zid. Și nu puteam să stau, să nu reacționez”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Soția lui Mădălin Ionescu  a dezvăluit că în salonul respectiv nu erau respectate măsurile de distanțare, dar i se cerea să poarte masca sanitară, în condițiile în care ea a fost servită cu o cafea.

Mădălin Ionescu, infectat cu Omicron

Cristina Șișcanu a povestit recent că toată familia ei are simptome Covid-19, la doar câteva zile după ce ea a fost depistată pozitiv. De asemenea, și părinții Cristinei Șișcanu au prezentat simptome specifice Covid-19.

Mădălin Ionescu a anunțat, pe 2 februarie, că a fost infectat cu COVID-19, varianta Omicron. Prezentatorul TV a fost internat la Spitalul Matei Balș, acolo unde a aflat că suferă și de pneumonie. Prezentatorul TV este nerefăcut, după ce virusul i-a atacat plămânii, în proporție de 15 la sută.  „Sunt vânăt de la perfuzii! Plămânii sunt afectați în proporție de 15 la sută”.

Prezentatorul TV a povestit experiența prin care a trecut, pe rețelele de socializare.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul coșmarul prin care trece din cauza virusului Covid,  pe pagina sa de socializare.

citește și...