Cristina Șișcanu și familia, infectați cu COVID-19. ”Sper ca peste o săptămână să scăpăm”

15.01.2022, 12:20
Cristina Șișcanu și familia, infectați cu COVID-19. ”Sper ca peste o săptămână să scăpăm”
Cristina Șișcanu și familia, infectați cu COVD-19. ”Sper ca peste o săptămână să scăpăm”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Partenera de viață a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu a declarat că toată familia sa are simptome de COVID-19 la doar câteva zile după ce ea a fost depistată pozitiv. ”Sper ca peste o săptămână să scăpăm”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este infectată cu COVID-19. Vedeta a declarat că partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, și fiica lor, Petra, au prezentat și ei simptome după ce i-a fost infectată.

Cristina Șișcanu a declarat că și părinții săi prezintă simptome specifice bolii.

Cristina Șișcanu și familia, infectați cu COVID-19. ”Suntem carantinați”

“Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul. Suntem sub tratament. Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv”, a spus Cristina Șișcanu, citată de wowbiz.ro.

”Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic. Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!”, a complertat aceasta.

Cristina Șișcanu, o familie fericită alături de Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.  La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...