FOTO. Cristina Șișcanu, criticată din nou că este prea grasă în costum de baie. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit

11.08.2020, 10:37
FOTO. Cristina Șișcanu, criticată din nou că este prea grasă în costum de baie. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit
Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au plecat într-o vacanță de vis în Grecia

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini în costum de baie, însă fanii au criticat-o din nou că este prea grasă și i-au sugerat să meargă la sală.

De când a născut, Cristina Șișcanu și-a schimbat complet stilul de viață și s-a concentrat pe o alimentație sănătoasă, atât pentru ea, cât și pentru fetița sa.

Cristina Șișcanu a ținut dietă

Vedeta mărturisea că a slăbit peste 27 de kilograme cu ajutorul unui meniu recomandat de medicul nutriționist.

‘Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist’, povestea soția lui Mădălin Ionescu.

Pentru că a reușit să atingă greutatea mult dorită, Cristina Șișcanu are acum curaj să se afișeze în costum de baie. Ea nu a ratat ocazia de a se poza în bikini, pentru a-și etala formele apetisante.

Din nefericire, inițiativa acesteia nu prea a fost pe placul multora. Cristina Șișcanu a fost pusă la zid că nu a slăbit deloc și că trebuie să mai muncească mult.

Criticată că este grasă

‘Uita-te un pic la video-ul făcut…nu ti se pare ca ar trebui să te duci pe la sala?’, ‘Penibil e puțin spus’, au fost comentariile răutăcioase ale internauților.

Cristina Sișcanu a răbufnit și s-a arătat afectată de aceste remarci jignitoare.

‘Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui sa stau ascunsa? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure va creati frustrări . Eu nu am frustrări chiar dacă ar “trebui” sa mai pierd câteva kg și sa fiu mai tonifiata conform unor “standarde” impuse de nu știu cine!’, a răspuns Cristina Șișcanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

citește și...