VIDEO / Cristina Șișcanu a sărit la gâtul juraților la ”Bravo, ai stil”. ”Pe noi ne umilește”

09.11.2020, 12:05
VIDEO / Cristina Șișcanu a sărit la gâtul juraților la ”Bravo, ai stil”. ”Pe noi ne umilește”
Cristina Șișcanu a sărit la gâtul juraților la ”Bravo, ai stil”. ”Pe noi ne umilește”

Cristina Șișcanu a avut comentarii extrem de acide la adresa celor trei jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă, Cristina Șișcanu a avut un schimb de replici cu cei trei jurați de la show: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. Aceasta a fost extrem de nemulțumită de comentariile juraților la adresa ținutei sale și a afirmat că aceștia o favorizează pe Alexandra Ungureanu, una dintre vedetele care concurează la emisiune.

”Această abordare a juriului, care a fost umilitoare pentru noi celelate concurente, și anume, vai că e jale în platou, să vină Alexandra să facă lumină…Mi se pare de-a dreptul umilitoare pentru noi. Mă dezamăgește juriul din acest punct de vedere. Mi se pare excesiv ceea ce fac. Nu e ok. Și până la urmă ce face Alexandra Ungureanu? Alexandra Ungureanu e ca Silviu Prigoană, care poartă același costum impecanil de 30 de ani. Dar același. Asta face Alexandra Ungureanu”, a comentat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu: ”Cei din juriu au o abordare excesivă la adresa noastră în a ne umili”


”Și faptul că juriul atâta o ridică în slăvi și nu numai că o ridică în slăvi, pentru că să zicem că asta nu ar fi o problemă, dar prin comparație cu noi. Pe noi ne umilește, cei din juriu au această abordare excesivă la adresa noastră în a ne umili, nu e în regulă”, a mai spus Cristina Șișcanu. ”Am înțeles, o așteptăm pe Alexandra Ungureanu ca să ne bucure privirile și să ne încânte”, a adăugat ea.

Maurice Munteanu a replicat: ”Ai să râzi, chiar aștept și sper să fie așa”.

Raluca Bădulescu a intervenit și ea. ”Eu sinceră să fiu le aștept și pe Alexandra, și pe Andreea Tonciu, și pe Theo Rose. Pe toate le aștept. Oricare ne poate rezerva surprize”.

citește și...