VIDEO / Cristina Șișcanu a sărit la gâtul juraților la ”Bravo, ai stil”. ”Pe noi ne umilește”

09.11.2020, 12:05
Cristina Șișcanu a sărit la gâtul juraților la ”Bravo, ai stil”. ”Pe noi ne umilește”

Cristina Șișcanu a avut comentarii extrem de acide la adresa celor trei jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă, Cristina Șișcanu a avut un schimb de replici cu cei trei jurați de la show: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. Aceasta a fost extrem de nemulțumită de comentariile juraților la adresa ținutei sale și a afirmat că aceștia o favorizează pe Alexandra Ungureanu, una dintre vedetele care concurează la emisiune.

”Această abordare a juriului, care a fost umilitoare pentru noi celelate concurente, și anume, vai că e jale în platou, să vină Alexandra să facă lumină…Mi se pare de-a dreptul umilitoare pentru noi. Mă dezamăgește juriul din acest punct de vedere. Mi se pare excesiv ceea ce fac. Nu e ok. Și până la urmă ce face Alexandra Ungureanu? Alexandra Ungureanu e ca Silviu Prigoană, care poartă același costum impecanil de 30 de ani. Dar același. Asta face Alexandra Ungureanu”, a comentat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu: ”Cei din juriu au o abordare excesivă la adresa noastră în a ne umili”


”Și faptul că juriul atâta o ridică în slăvi și nu numai că o ridică în slăvi, pentru că să zicem că asta nu ar fi o problemă, dar prin comparație cu noi. Pe noi ne umilește, cei din juriu au această abordare excesivă la adresa noastră în a ne umili, nu e în regulă”, a mai spus Cristina Șișcanu. ”Am înțeles, o așteptăm pe Alexandra Ungureanu ca să ne bucure privirile și să ne încânte”, a adăugat ea.

Maurice Munteanu a replicat: ”Ai să râzi, chiar aștept și sper să fie așa”.

Raluca Bădulescu a intervenit și ea. ”Eu sinceră să fiu le aștept și pe Alexandra, și pe Andreea Tonciu, și pe Theo Rose. Pe toate le aștept. Oricare ne poate rezerva surprize”.