De ce a acceptat Alexandra Ungureanu să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Deși i-am ținut cam mult pe jar”

21.08.2020, 11:15
De ce a acceptat Alexandra Ungureanu să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Deși i-am ținut cam mult pe jar”
De ce a acceptat Alexandra Ungureanu să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Deși i-am ținut cam mult pe jar”

Cântăreața Alexandra Ungureanu este una dintre concurentele de la show-ul ”Bravo, ai  stil! Celebrities”, difuzat de Kanal D. Artista a explicat de ce a ales să participe la emisiunea de stil.

Alexandra Ungureanu este una dintre vedetele care se întrec în această ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentată de Ilinca Vandici. Cântăreața a mărturisit, pentru publicația Formula AS, care a fost motivul pentru care a acceptat să concureze la show-ul de stil.

”Pe lângă micile concerte din vara a­ceas­ta, prezenţa cea mai constantă o am într-un proiect TV, o emisiune la care nu m-am gândit niciodată că aş putea participa. Este vorba de „Bra­vo, ai stil!”, de la Kanal D, ediţia dedicată celebrităţilor. Propuneri pentru prezenţa mea în diferite formate TV au mai fost, dar fie nu s-au concretizat, fie am considerat că nu mi se potrivesc.

De data asta, am acceptat, pentru că îmi place profilul emisiunii: la ea participă oameni inteligenți, spontani, puși pe glume! Eu sunt în continuare o persoană destul de timidă, dar țelul emisiunii fiind moda, m-a ajutat. Eu am fost tot timpul preocupată să am un stil vestimentar special, sunt chiar pasionată de modă.

Și când ies până la magazinul din colţ, nu mă abţin ca, pe lângă jeanşi şi un tricou alb, să nu asortez şi un accesoriu mai fistichiu. Dar cred că amănuntul hotărâtor care m-a convins să particip la „Bravo, ai stil!” a fost următorul: să mă fac pen­tru prima dată cunoscută oamenilor şi prin felul în care sunt eu, ca persoană”, a declarat Alexandra Ungureanu.

”Îmi place foarte mult, mă duc ca la un loc de joacă”

Alexandra Ungureanu a mai spus că se duce cu foarte mare plăcere la filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”.

”De ani şi ani sunt obiş­nuită să mă exprim prin muzică, să-mi trăiesc cu plenitudine emoțiile și să le și transmit, fără alt fel de expunere publică. Între timp, însă, am ajuns o mare consumatoare de biografii, de documentare despre vieţile artiştilor. Aşa mi-am dat seama că poate și cei care îmi ascultă muzica cu plăcere ar vrea să ştie mai multe despre mine, direct de la mine: care-mi sunt gusturile, ce citesc, ce mă face să plâng, să surâd, cum înţeleg societatea…

Aşa s-a întâmplat să accept invitaţia celor de la Kanal D, deși i-am ţinut cam mult pe jar, dar acum sunt foarte bucuroasă. Filmările au început înainte de pandemie, apoi s-a făcut pauză totală. Acum se transmit reluări, iar de câteva săptămâni, fil­măm din nou, pentru ca pe 22 august să lansăm noua serie.

Îmi place foarte mult, mă duc ca la un loc de joacă, dar unul care presupune enorm de multă muncă din partea întregii echipe, a invitaţilor. O muncă foarte plă­cută, variată, surprinzătoare. Am legat prietenii, re­laţii de admiraţie şi respect pentru munca tuturor celor implicaţi, care este una enormă, neştiută de privitori. Eu însămi recunosc că deseori am ju­decat superficial anumite produc­ţii TV, până am realizat câtă mun­că stă în spatele lor, o muncă ne­făcută la întâmplare”, a completat artista.

citește și...