Cristina Mihaela, ieșire nervoasă la adresa concurentelor din casa ‘Puterea dragostei’. Nu s-a mai putut abține

04.08.2020, 18:03
Cristina Mihaela, ieșire nervoasă la adresa concurentelor din casa 'Puterea dragostei'. Nu s-a mai putut abține
Cristina Mihaela, ieșire nervoasă la adresa concurentelor din casa 'Puterea dragostei'. Nu s-a mai putut abține

După gala săptămânii, tensiunile dintre fetele de la ‘Puterea dragostei’ au explodat într-o confruntare incendiară! Andrada și Alexandra au făcut un adevărat scandal și au fost la un pas de bătaie.

În ediția de luni seară, 3 august, Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea nouă a emisiunii, a intrat supărată în casa ‘Puterea dragostei’ și le-a transmis un mesaj dur concurentelor.

Cristina Mihaela, mesaj dur pentru fetele din casă

Vedeta le-a mustrat pe Andrada, cât și pe Alexandra, cele două tinere care s-au certat.

‘Dragi telespectatori, fetele noastre care au venit aici să-și caute iubirea, după gală, au găsit de cuviință să se certe. Nu a fost o ceartă banală, una cu țipețe, amenințări. Poate vă întrebați de ce sunt doar cinci fete în casă. Am preferat ca pe celelalte două fete (n.r. Alexandra și Adriana) să le ținem la distanță ca să fim siguri că nu vor exista altercații și la hotel. Cel mai bine ar trebui să o întrebăm pe Andrada, care a fost una dintre protagoniste’, a declarat prezentatoarea emisiunii.

Pentru a nu se isca un scandal mai mare, staff-ul emisiunii a preferat să le țină la distanță pe surorile Alexandra și Adriana.

‘Acum câteva zile am avut o discuție cu Mona și am întrebat-o de ce nu vine să stea cu mine. S-a băgat repede ea și mi-a zis că sunt fake. Greșeala mea este că nu am clarificat cu ea și am lăsat să treacă timp. În gală, de aceea nu am apărat-o. Când eram în mașină, ea m-a întrebat de ce nu i-am zis în afara emisiunii. Nu mi s-a părut corect având în vedere că ea mi-a zis în emisiune’, a explicat Andrada.

Mariana a plâns din cauza lui Nicos

Ediția de luni seară a fost una incendiară! Mariana a vărsat lacrimi amare în urma replicilor tăioase ale lui Nicos. În schimb, Nicos este convins că Mariana se victimizează.

‘Cândva am fost interesat de ea. Azi nu mai sunt. A pierdut empatia mea. Nu mă mai interesează’, a spus Nicos.

citește și...