Cristina Mihaela Dorobanțu, clipe de groază în Istanbul! Ce a pățit prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’

06.11.2020, 12:58
Cristina Mihaela Dorobanțu, clipe de groază în Istanbul! Ce a pățit prezentatoarea de la 'Puterea dragostei'
Cristina Mihaela Dorobanțu, clipe de groază în Istanbul! Ce a pățit prezentatoarea de la 'Puterea dragostei'

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea celui de-al treilea sezon ‘Puterea dragostei’, a trecut printr-o experiență neplăcută la Istanbul, orașul unde se filmează show-ul matrimonial de la Kanal D. 

Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit că s-a speriat teribil după ce a constatat că era să rămână fără mașina personală.

Prezentatoarei tv i s-a blocat în mod inexplicabil autovehiculul la Istanbul! Din nefericire pentru ea, banii, actele și geanta se aflau interiorul mașinii.

Cristina Mihaela Dorobanțu, aventură cu peripeții în Istanbul

Cristina Mihaela Dorobanțu a încercat disperată să dea de cineva din România pentru a o ajuta. Însă când se aștepta mai puțin, vedeta de la Kanal D a primit ajutor de la un vânzător de baclava.

Pe Instagram, Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit întreaga ei aventură, afirmând că a fost nevoită să stea mai bine de o oră în ploaie, așteptând să își poată deschide mașina.

‘Din peripeția întâmplărilor petrecute în Istanbul, astăzi… încă ceva. Mi s-a blocat mașina. Mi-am pus tot ce aveam de pus în mașină și, când să mă urc, pusesem cheia în contact, s-a blocat. Nu înțeleg cum s-a întâmplat lucrul ăsta. Ce să fac? Știu un singur număr de telefon din România pe dinafară.

M-am dus la un domn care vindea baclava. N-am avut bani să-mi iau baclava, pentru că aveam totul în mașină. După care, i-am luat telefonul omului, am băgat numărul de România am sunat. Persoana din România a sunat pe cineva de aici din Turcia.

Am stat în ploaie și-n garaj vreo 50 de minute, până la urmă s-a deblocat mașina. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla lucrul acesta’, a povestit Cristina Mihaela Dorobanțu, de la ‘Puterea dragostei’.

citește și...