Ce operații estetice are Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Însă mai rău am făcut și acum regret”

24.10.2020, 09:38
Ce operații estetice are Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Însă mai rău am făcut și acum regret”

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit ce intervenții estetice are. Prezentatoarea de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit că regretă că și-a făcut una dintre operațiile estetice.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Cristina Mihaela Dorobanțu a recunoscut că a apelat la operațiile estetice.

”Le folosesc şi eu, sunt o persoană asumată. Am apelat, de-a lungul timpului, şi la operaţii estetice, nu mă feresc să recunosc. Încurajez toate persoanele care simt nevoia de o schimbare să o facă, dacă asta le face să se simtă mai bine în pielea lor. Trebuie să ne iubim mai mult”, a declarat moderatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu regretă intervenția la buze

Vedeta a explicat că și-a făcut o operație la sâni și și-a pus acid hialuronic în buze.

Cristina Mihaela Dorobanțu a afirmat însă că regretă că a recurs la intervenția la buze.

”Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic. Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura”, a detaliat ea.

La ce visează Cristina Mihaela Dorobanțu

Moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a afirmat că își dorește să își întemeieze o familie.

”Visez ca într-o bună zi să-mi ţin băieţelul de mână la Puterea Dragostei în platou şi să le spun concurenţilor că am demonstrat şi eu, în afara casei, adevărata putere a dragostei şi mi-am alcătuit o familie”, a spus ea.

”La 30 şi ceva de ani mă văd în ipostaza de care povesteam mai sus, cea de soţie şi mamă şi sper ca Dumnezeu să mă ajute să o îndeplinesc. Dincolo de asta, îmi doresc să cresc profesional, să fiu o bună prezentatoare”, a completat vedeta de televiziune.