O fostă concurentă s-a întors în casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu

04.11.2020, 11:28
O fostă concurentă s-a întors în casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu
O fostă concurentă s-a întors în casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu”

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a anunțat că o fostă concurentă a revenit în casă. Este vorba despre Andreea, care forma un cuplu cu Marinescu.

La cea mai recentă gală a show-ului matrimonial  ”Puterea Dragostei”, doi concurenți au fost propuși pentru eliminare. Este vorba despre Andreea, care forma un cuplu cu Cristian Marinescu, și Codruț, care este împreună cu Alexandra. În cele din urmă, cea care a părăsit casa ”Puterea Dragostei” a fost Andreea, întrucât iubitul ei, Cristian Marinescu, a fost ales favoritul săptămânii. La ieșirea di casă, Andreea a afirmat că nu exclude posibilitatea de a se întoarce la ”Puterea Dragostei”. Acum, Andreea a revenit în concurs.

Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului de la Kanal D, a anunțat ieri revenirea Andreei în casa ”Puterea Dragostei”. Potrivit kanald.ro, Cristina Mihaela a declarat că a fost impresionată de faptul că Andreea și Marinescu doar ce începuseră o poveste de iubire și atunci a decis să le dea celor doi o șansa militând pentru întoarcerea concurentei în emisiune. Acest lucru a fost posibil în condițiile în care, între timp, Mihaela a decis să plece brusc din cadrul show-ului, fapt ce a însemnat descalificarea să din competiție.

“Am decis să dăm o șansa cuplului Marinescu-Andreea! Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine!”, a spus Cristina Mihaela în ediția de ieri a show-ului matrimonial.  La apariția Andreei în casa ”Puterea Dragostei”, doar Marinescu a fost cel care s-a bucurat enorm de revederea ei în vreme ce toți ceilalți s-au întristat, exprimându-și regretul că Andreea a revenit în casă.

“În momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine. Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici că să spun acum toate lucrurile astea!”, i-a mărturisit Marinescu Andreei în urmă cu câteva zile.

citește și...