Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, s-a vaccinat contra COVID-19. ”Dacă aș fi contactat virusul aș fi făcut o formă gravă”

03.03.2021, 14:05
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, s-a vaccinat contra COVID-19. ”Dacă aș fi contactat virusul aș fi făcut o formă gravă”
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, s-a vaccinat contra COVID-19. ”Dacă aș fi contactat virusul aș fi făcut o formă gravă”

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Cristina Joia s-a vaccinat anti-COVID. Aceasta a mărturisit că este bucuroasă că s-a putu vaccina, dat fiind că asre trei operații la plămâni și ar fi fost în pericol dacă s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

”Aceasta postare nu se doreste a fi un exemplu, este pur si simplu bucuria si recunostinta mea pentru ca am reusit sa ma vaccinez! ? In cazul meu, (de 7 ani sufar de endometrioza toracica cu 3 operatii pe plamani la activ) daca as fi contactat virusul as fi facut o forma grava! Si e o minune ca nu s-a intamplat asta pentru ca tot anul acesta pe langa cele 13 case de la Visuri la cheie (respectand evident toate masurile de protectie) am intrat in contact cu foarte multi oameni lucrand la proiectele personale, plus spitalizari etc… deci sunt extrem de usurata si happy!! Scuze pentru brat dar m-am echipat special sa nu astepte cineva dupa mine sa dau jos straturi de haine ?!”, a transmis Cristina Joia pe contul său de socializare.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia la sfârșitul anului trecut

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului trecut, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, aceasta a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală

Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și are 34 de ani.

Un milion de persoane vaccinate împotriva coronavirusului în România

România a ajuns miercuri, 3 martie, la un milion de persoane vaccinate împotriva COVID-19, persoana cu numărul un milion fiind o femeie de peste 80 de ani, relatează Digi24.

„Am ajuns la persoana vaccinată cu numărul 1 milion. Ținta era să avem un milion până la finalul lui martie, dar am mers mai repede. În martie vom primi 6 milioane de doze, iar procesul de vaccinare va fi accelerat. Vom avea 10,4 milioane de vaccinați în septembrie. Suntem în top în Europa din acest punct de vedere”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Campania de vaccinare în România a început în 27 decembrie 2020. De la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate 1.603.179 de doze unui număr de 983.997 de persoane, dintre care 364.814 cu o doză, iar 619.183 – şi cu doza a doua.

citește și...