Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre incidentul în urma căruia a ajuns la spital. ”Viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”

18.11.2020, 12:26
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre incidentul în urma căruia a ajuns la spital. ”Viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despe incidentul în urma căruia a ajuns la spital. ”Viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”

Cristina Joia, unul dintre designeri de la emisiunea ”Visuri la cheie”, a fost externată după ce a fost bătută crunt de o femeie. Aceasta a făcut noi declarații despre cele întâmplate și despre starea sa de sănătate.

Cristina Joia a transmis un mesaj legat de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă de timp.

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori. Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta. Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!”, a declarat Cristina Joia, citată de protv.ro.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia

 

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază în urmă cu 10 zile, după ce a fost bătută de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni. Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență.

”Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat aceasta.

Polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și are 34 de ani. A fost reținută de polițiști pe baza imaginilor surprinse de camerele video din zona magazinului. Femeia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

citește și...