Cristina Joia a suferit a doua operație la nas după ce a fost desfigurată. Cu ce sechele a rămas

23.12.2020, 20:49
Cristina Joia a suferit a doua operație la nas după ce a fost desfigurată. Cu ce sechele a rămas
Cristina Joia a suferit a doua operație la nas după ce a fost desfigurată. Cu ce sechele a rămas

Cristina Joia, designerul de la ‘Visuri la cheie’, a fost operată pentru a doua oară, după ce a fost desfigurată într-un supermarket din Capitală. 

În urmă cu mai bine de o lună, Cristina Joia a fost lovită cu pumnul în față de o altă femeie, într-un supermarket din București. Agresoarea i-a spart nasul iar ea a fost lăsată într-o baltă de sânge.

Atunci, medicii au operat-o de urgență, însă vedeta de la PRO TV mai are nevoie de timp pentru a se recupera, fizic şi emoţional.

Cristina Joia, operată pentru a doua oară la nas

Cristina Joia a explicat că a fost nevoie de a doua operație la nas, la indicațiile medicului. Ultima intervenție chirurgicală a durat aproximativ cinci ore şi a fost una destul de complicată.

‘M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator.

Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine’, a declarat Cristina Joia pentru protv.ro.

Ce se întâmplă cu agresoarea

Din păcate, Cristina Joia ar putea avea nevoie și de a treia intervenţie pe viitor.

‘Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenţie cu laser, nu ştiu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta’, a mai adăugat designerul.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost trimisă în judecată pentru loviri şi alte violenţe. Procurorii au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4, unde cazul ei va fi judecat.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă 5 ani de închisoare cu executare. În prezent, ea se află în arest la domiciliu. Ştefania A. şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a lovit-o pe Cristina Joia după ce aceasta ar fi apostrofat-o şi i-ar fi ridicat ştergătorul maşinii, după ce a parcat neregulamentar.

citește și...