Cristina Joia a mai fost agresată fizic în trecut. Ce a pățit designerul de la ‘Visuri la cheie’, în urmă cu mulți ani

12.12.2020, 14:20
Cristina Joia a mai fost agresată fizic în trecut. Ce a pățit designerul de la 'Visuri la cheie', în urmă cu mulți ani
Cristina Joia a mai fost agresată fizic în trecut. Ce a pățit designerul de la 'Visuri la cheie', în urmă cu mulți ani

Cristina Joia, designerul de la ‘Visuri la cheie’, a povestit că a mai fost agresată fizic în trecut.

Vedeta a fost invitată la emisiunea ‘Vorbește lumea’, unde a rememorat clipele cumplite prin care a trecut recent. În plus, ea a recunoscut că nu a fost primul incident de acest gen.

În urmă cu mai bine de o lună, Cristina Joia a fost lovită cu pumnul în față de o altă femeie, într-un supermarket din Capitală. Medicii au operat-o de urgență, iar acum se simte mai bine.

A fost lovită de un vecin

Din nefericire, Cristina Joia a mai fost implicată într-un incident violent, în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost lovită cu pumnul în ficat de un bărbat, chiar pe scara blocului în care locuia. Cristina Joia a încercat să-l calmeze pe un bărbat care își lovea partenera.

‘Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci’, a dezvăluit Cristina Joia.

Cristina Joia, unul dintre designeri de la emisiunea ‘Visuri la cheie’, a fost externată după ce a fost bătută crunt de o femeie.

A avut nasul zdrobit de o femeie violentă

Ea s-a ales cu nasul zdrobit, după ce a fost bătută de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni. Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență.

Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos’, a mai spus Cristina Joia.

citește și...