Cristina Ich vrea să-și schimbe numele din buletin. ”Chiar anul acesta o s-o fac”

23.03.2021, 13:05
Cristina Ich vrea să-și schimbe numele din buletin. ”Chiar anul acesta o s-o fac”
Cristina Ich vrea să-și schimbe numele din buletin. ”Chiar anul acesta o s-o fac”

Cristina Ich a dezvăluit că vrea să își schimbe numele din buletin anul acesta.

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media. În plan personal, Cristina Ich trăiește o poveste de dragoste cu iubitul ei, Alexandru Pițurcă. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Noah, la finalul lunii octombrie 2019. Cristina Ich, pe numele său real Cristina Micu, a dezvăluit, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, că vrea să-și schimbe numele din buletin.

“O să-mi schimb numele din buletin în Cristina Ich. Chiar anul acesta o s-o fac. Ich, un nume pe care mi l-am pus eu, mi s-a părut că sună internațional”, a spus vedeta, citată de click.ro.


Cristina Ich, părăsită de tatăl ei biologic

În cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, Cristina Ich a vorbit și despre tatăl ei biologic, care a părăsit-o când avea doar doi ani. De asemenea, vedeta a vorbit și despre mama sa, dar și despre tatăl vitreg pe care îl consideră adevăratul ei tată.

„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-o dată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută”, a mărturisit Cristina Ich.

„Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească. Este un om deosebit. El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar”, a completat aceasta.

citește și...