Care este meseria de bază a Vlăduței Lupău. Ce cred părinții ei despre cariera sa

25.08.2020, 14:53
Care este meseria de bază a Vlăduței Lupău. Ce cred părinții ei despre cariera sa
Care este meseria de bază a Vlăduței Lupău. Ce cred părinții ei despre cariera sa

Cântăreața Vlăduța Lupău a vorbit despre meseria sa de bază la o emisiune de televiziune.

Vladuța Lupău a fost invitată îhn platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Artista și-a prezentat cea mai recentă piesă, dar a vorbit deschis și despre meseria pe care o are.

Deși puțini știu, meseria de bază a artistei este medic veterinar, la fel ca mama sa, dar ea a ales să facă o carieră în muzică. Vlăduța a mărturisit că acest lucru nu îi face prea mândri pe părinții ei.

”Păi și mama e medic veterinar și am urmat-o, însă nu o practic”, a spus artista la emisiunea ”La Măruță”.

”S-ar putea să îmi urmeze meseria după 40 de ani, când probabil nu o să fie vocea atât de bună. De atunci, va avea o meserie cu care se poate mândri cu ea. Are o carieră în muzică, dar și-a făcut inițial o carieră în medicină veterinară”, a declarat mama Vlăduței Lupău.


”Mai nou, îmi zicea: ”Vlăduța, am ințeles, ți-ai făcut o familie, dar mai lasă-le încolo de drumuri, gata”. Și eu mă uit așa și sufăr. Adicîă eu am muncit atâta și troată lumea unde mă duc îmi spune: ”Mă, Vlăduța, ce frumos, ești o mână de om și ai așa o voce”. Și ei sunt… Adevărul e că ei (n.r. părinții ei) nu sunt atât de mândri”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

”Ei nu văd că asta e o muncă”

Vlăduța Lupău a mărturisit că și-ar dori ca părinții ei să fie mândri de cariera aleasă de ea în domeniul muzical.

”Îi felicit pe părinții care îi susțin și au încredere până la capăt în talentul copiilor și în ceea ce muncesc ei. Adevărul este că și eu sunt foarte mândră de mine că am urmat o facultate și că am studii superioare și nu orice facultate. Sunt mândră de mine, dar mi-at plăcea poate să fie și ei mai mândri. Ei tot zic: ”Ce tot mergi la București, ce tot mergi acolo, ce tot mergi la spectacole”. Ei nu văd că asta e o muncă…”, a mai spus Vlăduța Lupău.

citește și...