Cristina Dorobanțu nu va mai prezenta „Puterea Dragostei”. Când va putea fi văzută la TV

22.02.2022, 17:04

Cristina Dorobanțu nu va mai prezenta „Puterea Dragostei”, sezonul 5. Fosta prezentatoare Tv  a renunțat la platoul emisiunii pe care îl modera în favoarea unei alte oferte.  „Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam”

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la “Bravo, ai stil”, apoi a trecut prin experiența de realizator și prezentor al unei rubrici de succes la cea de co-prezentor și prezentator al unor formate TV de anvergură. Ulterior, a urmat o nouă provocare în calitate de prezentator al emisiunii “Puterea Dragostei”, un reality show complex, solicitant.

Drumul Cristinei Dorobanu la „Puterea Dragostei” se va încheia. După ce a prezentat timp de câteva sezoane  emisiunea „Puterea Dragostei”, Cristina Dorobanțu este pregătită de un nou proiect. Postul de TV Kanal D a anunțat că vedeta urmează să fie urmărită de români chiar la Știrile Kanal D.

 „Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea”

Începând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 7:00, frumoasa prezentatoare va prezenta știrile zilnice.

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși. Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată.”, a declarat Cristina.

De la debutul său în televiziune, vedeta declara că își dorește să ajungă la pupitrul Știrilor Kanal D.

”Voi petrece zece ani la “Puterea Dragostei”

În cadrul unui interviu, Cristina Dorobanțu declara că în următorii 5-6 ani se vede în postura de prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”.

“Deși râd cu colegii mei turci și le spun că voi petrece zece ani la “Puterea dragostei”, peste cinci-șase ani, profesional vorbind, mă văd în aceeași postură, aceea de moderatoare a acestui îndrăgit reality. Sper să continuăm acest proiect frumos, pentru că este cu și despre iubire, iar acest sentiment contează, după părerea mea, enorm în viață. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, ce îmi doresc este să rămân și să fac performanță în lumea televiziunii, la Kanal D”, potrivit click.ro.

citește și...