Mărturisirile Cristinei Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Mama nu a acceptat niciodată să lucrez în media”

28.07.2021, 15:53
Mărturisirile Cristinei Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Mama nu a acceptat niciodată să lucrez în media”
Mărturisiile Cristinei Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Mama nu a acceptat niciodată să lucrez în media”

Cristina Mihaela Dorobanțu este cunoscută telespectatorilor din  postura de prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”. Vedeta a mărturisit că mama sa nu și-a dorit niciodată ca ea să lucrezer în mass-media. Însă, Cristina Mihaela Dorobanțu, a explicat că a avut parte de susținerea tatălui său din acestr punct de vedere.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a anului trecut. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a terminat Facultatea de Drept, iar mama sa și-ar fi dorit ca ea să ajungî notar. Prezentatoarea a mărturisit că mama sa nu și-a dorit niciodată ca ea să lucreze în media.


Mărturisirile Cristinei Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Tata este un fan înfocat al emisiunii”


În schimb, Cristina Mihaela Dorobanțu a declarat, pentru revista Viva, că tatăl său o susține în tot ceea ce face și că este fan înfocat al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”. ”Părinții mei sunt icoanele vieții mele. Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată să lucrez în media, și acum îmi spune că și-ar fi dorit să fiu notar, dar tata mă susține din toate punctele de vedere și anunță toți vecinii de pe strada noastră din Măgurele să se uite la „Puterea Dragostei. El este un fan înrăit al emisiunii. Chiar dacă mama nu m-a susținut în această carieră, mă iubește extrem de mult și am toată înțelegerea lor”, a declarat aceasta.

”Părinții mei mă iubesc enorm, așa cum îi iubesc și eu pe ei. M-au ajutat și mi-au fost alături de câte ori a fost nevoie. Fac parte dintr-o familie cu posibilități medii. Dar întotdeauna mi-am dorit să muncesc pentru a avea propriii bani și fac acest lucru de când am ieșit de pe băncile facultății; nu mi-a fost rușine să muncesc. Nu m-am născut într-o familie care să aibă posibilități financiare atât de mari, iar eu am învățat că trebuie să muncesc și să lupt să îmi construiesc un viitor. Nu m-am lăsat în mâinile părinților, ei mi-au oferit strictul necesar și au făcut tot ceea ce niște părinți iubitori fac pentru copilul lor”, a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu despre părinții săi.

citește și...