Prin ce a trecut Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, la Istanbul. ”Râdem, glumim, dar nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta”

26.01.2022, 13:46
Prin ce a trecut Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, la Istanbul. ”Râdem, glumim, dar nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta”
Prin ce a trecut Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, la Istanbul. ”Râdem, glumim, dar nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea shpw-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, a povestit prin ce incident a trecut  la Istanbul, acolo unde filmează pentru emisiune. ”Râdem, glumim, dar nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta”, a povestit Cristina Mihaela Dorobanțu în mediul online.

Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit pe Instagram că a avut parte de mici probleme în Turcia, chiar în trafic, din cauza ninsorii.

După mai bine de 12 ani în care nu a mai nins în Turcia, nămeții au pus stăpânire pe Istanbul.

Prin ce a trecut Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, la Istanbul. ”M-am împotmolit fix în fața blocului”

„Râdem, glumim, dar nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta de când mă aflu în Istanbul, respectiv de un an și jumătate. A nins, după 12 ani am înțeles și eu de aici, a nins, dar ceva rău. S-au blocat toate drumurile, circulația… Eu de la studio și până acasă merg așa pe un drum, prin pădure. (…) M-am împotmolit fix în fața blocului. E aici o nebunie totală, în sensul în care oamenii ies pe stradă ca să ajute alți oameni. Până acasă m-am blocat de trei ori și am fost ajutată de fiecare dată, am mers și pe contra sens, am și alunecat”, a povestit Cristina Mihaela Dorobanțu în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

„Doamne, ce am trăit! Eu am ajuns la concluzia că îmi place chinul, în sensul în care mi s-a oferit posibilitatea de a avea un șofer care să mă ducă acasă, dar nu, eu am preferat să merg singură, prin vânt, furtuni și ploi, ca să-mi demonstrez încă odată mie cât sunt de puternică și am reușit, în cele din urmă, după vreo două ore de chin și foarte mult ajutor din partea oamenilor de aici”, a mai spus vedeta.

Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte emisiunea ”Puuterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.  Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să prezinte show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

”Eu urmăream fiecare episod al emisiunii „Puterea Dragostei” și îmi doream să ajung să prezint un proiect asemănător. La momentul respectiv, îmi doream să plec din țară și, când am aflat că mi se oferă șansa să prezint acest proiect, mi s-a părut că Universul a fost de partea mea. Cunoșteam formatul și eram un fan adevărat al emisiunii. Visasem atât de mult, îmi dorisem atât de mult și mă proiectasem într-un asemenea proiect, încât am ajuns acolo unde îmi doream”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Cu siguranță nu a fost ușor la început, dar am muncit cu multă bucurie, mereu recunoscătoare că mi s-a oferit o asemenea oportunitate”, a adăugat ea.

citește și...