Cristina Dorobanțu, de la „Puterea Dragostei”, dur criticată pe rețelele de socializare

23.02.2022, 17:36

Cristina Dorobanțu a anunțat recent că nu va mai prezenta „Puterea Dragostei”, sezonul 5 și că urmează să fie urmărită de români chiar la Știrile Kanal D. Anunțul dat de fosta prezentatoare nu a fost pe placul fanilor, care au criticat-o dur. „Au găsit pe cine să  bage! Ce credibilitate are ea dacă a prezentat circul numit Puterea dragostei?”, a spus un internaut.

Drumul Cristinei Dorobanu la „Puterea Dragostei” se va încheia. După ce a prezentat timp de câteva sezoane  emisiunea „Puterea Dragostei”, Cristina Dorobanțu este pregătită de un nou proiect. Începând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 7:00, frumoasă prezentatoare va prezența știrile zilnice.

Anunțul făcut de Cristina Mihaela pe rețelele de socializare nu a fost pe placul fanilor, care au criticat decizia Kanal D de a o transfera la pupritul știrilor. Internauții au taxat-o dur și au lansat diferite ipoteze care să explice prezentarea știrilor de către Cristina.

Internauții au taxat-o dur pe Cristina Dorobanțu

„Fetița aceasta nu are nicio legătură cu televiziunea; nu are nici fața, nici timbrul vocal, nici dicția și nici intuiția necesară pentru a apărea pe sticlă. Kanal D ne reamintește, prin noua mișcare, că e doar o televiziune compromisă.” scrie cineva

„Au găsit pe cine să  bage! Ce credibilitate are ea dacă a prezentat circul numit Puterea dragostei? Și se certa cu ăia pe acolo și pe la Bravo, ai stil!” afirmă altcineva

„Sincer, nu știu ce șanse are la audiențe mari, dimineață kanal d e de obicei pe locurile 5 sau 6. Probabil i-au dat știrile pe mâna că să se revanșeze pentru revenirea Andreei Mantea la PD Eu zic că atât știrile, cât și matinalul, vor rezistă până în august cel mult, la încheierea sezonului. Posibil să fie scoase de pe post și mai repede.” a conchis un alt internaut.

”Voi petrece zece ani la “Puterea Dragostei”

În cadrul unui interviu, Cristina Dorobanțu declara că în următorii 5-6 ani se vede în postura de prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”.

“Deși râd cu colegii mei turci și le spun că voi petrece zece ani la “Puterea dragostei”, peste cinci-șase ani, profesional vorbind, mă văd în aceeași postură, aceea de moderatoare a acestui îndrăgit reality. Sper să continuăm acest proiect frumos, pentru că este cu și despre iubire, iar acest sentiment contează, după părerea mea, enorm în viață. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, ce îmi doresc este să rămân și să fac performanță în lumea televiziunii, la Kanal D”, potrivit click.ro.

Potrivit click.ro, Cristina Dorobanțu va fi înlocuită de Andreea Mantea.

citește și...