Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte ”Puterea Dragostei”. ”Nu a fost ușor la început”

07.07.2021, 16:31
Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte ”Puterea Dragostei”. ”Nu a fost ușor la început”
Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte ”Puterea Dragostei”. ”Nu a fost ușor la început”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Acesta a înlocuit-o la cârma emisiunii pe Andreea Mantea, care a prezentat primele sezoane. Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit cum a ajuns să prezinte emisiunea respectivă, care este filmată în Turcia.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a anului trecut. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să prezinte emisiunea respectivă.

Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte ”Puterea Dragostei”. ”Eu urmăream fiecare episod”

”Eu urmăream fiecare episod al emisiunii „Puterea Dragostei” și îmi doream să ajung să prezint un proiect asemănător. La momentul respectiv, îmi doream să plec din țară și, când am aflat că mi se oferă șansa să prezint acest proiect, mi s-a părut că Universul a fost de partea mea. Cunoșteam formatul și eram un fan adevărat al emisiunii. Visasem atât de mult, îmi dorisem atât de mult și mă proiectasem într-un asemenea proiect, încât am ajuns acolo unde îmi doream”, a declarat critina Mihaela Dorobanțu. ”Cu siguranță nu a fost ușor la început, dar am muncit cu multă bucurie, mereu recunoscătoare că mi s-a oferit o asemenea oportunitate”, a adăugat ea.

Despre cât de greu i-a fost să plece în Turcia să prezinte show-ul, Cristina Mihaela Dorobanțu a spus: ”Nu m-am gândit foarte mult, am acceptat pe loc, pentru că mergeam să-mi îndeplinesc un vis. Am plecat singură, cu câteva valize către Istanbul… În vama turcească a fost o defecțiune de sistem și am rămas fără internet, singură, doar eu cu șoferul, timp de șase ore. Am realizat ce mi se întâmplă, că plec singură în lume. Dar îmi doream să trăiesc visul la intensitate maximă și mi-am jurat că nu voi dezamăgi. După un an, pot spune cu mâna pe suflet că am muncit foarte mult, am avut mult noroc și protecția lui Dumnezeu”.

citește și...