Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale? Mesajul dubios al lui Alex Dobrescu care a îngrijorat pe toată lumea

03.11.2022, 09:42
Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale? Mesajul dubios al lui Alex Dobrescu care a îngrijorat pe toată lumea
Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale? Mesajul dubios al lui Alex Dobrescu care a îngrijorat pe toată lumea

Cristina Cioran s-ar fi despărţit de Alex Dobrescu, tatăl fetiţei sale, deși relația lor mergea de minune. Vestea a picat un trăsnet pentru cunoscuți, mai ales că în urmă cu câteva zile, bărbatul a cerut-o de soție pe actriță. Anunțul că nu mai formează un cuplu a fost făcut chiar de Alex Dobrescu. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetei sale, s-au despărțit! Vestea e într-adevăr șocantă, ținând cont că bărbatul o ceruse de soție pe 20 octombrie. Pe rețelele de socializare, Alex Dobrescu a mărturisit că el este „fostul iubit” al Cristinei Cioran. Conform Spynews, cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de o săptămână. Cristina și Alex au împreună o fetiță de un anișor.

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale și-au spus adio

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu, pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu el și Cristina Cioran.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran, la finalul lui octombrie.

Actrița își mai dorea un copil

În vara lui 2021, Cristina Cioran a trecut prin momente dificile după ce a născut prematur o fetiță, pe Ema. Timp de câteva luni, micuța a stat internată în spital, însă a reușit să treacă cu bine peste toate problemele de sănătate. Fericită din cale afară, vedeta mărturisea că își mai dorește copii, deși are 45 de ani.

„Ne mai dorim (n.r. – un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat.Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează să fie sănătos. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine.

Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit. Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV, conform Wowbiz.

citește și...