Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. ”Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi”

18.07.2022, 15:09
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. ”Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi”
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, și partenerul său de viață, Alex Dobrescu, în vârstă de 37 de ani, au dat detalii despre cum a început povestea lor de dcragoste. ”Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Actrița și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie 2021.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni.

Actrița și partenerul ei de viață au acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în cadrul căruia au dat detalii despre cum a început povestea lor de iubire. De asemenea, cei doi au vorbit și despre căsătorie.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. ”Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul”

 

”Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat… A fost fun. Pur şi simplu, am intrat în vorbă… Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit”, a detaliat Cristina Cioran.

Alex Dobrescu a completat: ”La Snagov, pe 8 august 2020… Au fost mai mulţi paşi, dar nu ştim care a fost primul”.

Partenerul de viață al Cristinei Cioran a vorbit și despre căsătorie: ”Numai că noi suntem ca şi cum am fi deja căsătoriţi. Am tot cerut-o! Am în minte şi locaţie, şi tot, dar mai aşteptăm”.

 

citește și...