Cristina Cioran face dezvăluiri. ”Am făcut împrumut ca să plec în vacanțe, să îmi cumpăr haine, genți, pantofi și accesorii”

06.06.2022, 15:10
Cristina Cioran face dezvăluiri. ”Am făcut împrumut ca să plec în vacanțe, să îmi cumpăr haine, genți, pantofi și accesorii”
Cristina Cioran face dezvăluiri. ”Am făcut împrumut ca să plec în vacanțe, să îmi cumpăr haine, genți, pantofi și accesorii”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a făcut declarații neașteptate. Aceasta a m ărturisit că a recurs la împrumuturi pentru a merge în vacanțe și pentru a-și cumpăra haine și diverse accesorii. ”Am făcut împrumut ca să plec în vacanțe, să îmi cumpăr haine, genți, pantofi și accesorii”, a spus vedeta.

În cadrul unui interviu la TV, Cristina Cioran a vorbit despre credite și despre motivele pentru care a apelat la astfel de împrumuturi.

Aceasta a explicat că a împrumutat bani și pentru vacanțe, dar și pentru a-și cumpăra ținute sau accesorii.

Cristina Cioran face dezvăluiri.   ”Am făcut, da, am făcut credit bancar. Ce să investesc, am investit în mine”

”Am făcut, da, am făcut credit bancar. Ce să investesc, am investit în mine, bineînțeles. Noi suntem cei mai importanti, avem o singură viață”, a declarat Cristina Cioran, citată de spynews.ro.

”Am făcut împrumut ca să plec în vacanțe, să îmi cumpăr haine, genți, pantofi și accesorii. Ce să fie mai important decat mine?”, a adăugat ea.

Cristina Cioran este mama unei fetițe

Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Actrița și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie 2021.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Actrița  și-a amintiti despre momentul în care a născut și a scos la iveală amănunte dureoase despre clipele grele prin care a trecut.

“Atunci când am născut prematur a fost cel mai greu moment, pentru că nu am știut dacă copilul va trăi. Spuneam pe masa de naștere că nu e momentul, că nu trebuie să nasc. Sentimentele care s-au derulat în momentele alea, care au fost câteva minute, dar au părut ca secole, au fost, într-adevăr, cele mai grele. Ulterior, după ce am aflat că e în regulă fetița, dar intră în incubator, iar au trecut niște momente foarte grele, zile întregi. Teama mea era cu privire la supraviețuirea bebelușului”, a declarat Cristina Cioran la emisiunea ”Teo Show”.

“Mi-am dorit copil foarte mulți ani, a venit extrem de neașteptat și de repede. Imaginează-ți că în primele luni nici nu aveam voie să o pup, pentru că fiind extrem de fragilă și mititică, noi puteam să-i dăm oricând un virus care pentru un copil la termen nu e mare lucru, dar pentru un copil prematur poate fi ceva foarte periculos”, a completat actrița

 

citește și...