Cristina Cioran nu va putea naște natural. ‘Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc’

02.07.2021, 12:00
Cristina Cioran nu va putea naște natural. 'Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc'
Cristina Cioran nu va putea naște natural. 'Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc'

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani. Actrița a dezvăluit că va fi nevoită să nască prin cezariană din cauza anumitor complicații pe care le are. Vedeta este însărcinată în luna a șaptea.

Cristina Cioran nu va putea să nască natural, deoarece medicii i-au descoperit un fibrom uterin. Ea a intrat în ultimul trimestru de sarcină, dar se teme să nu aibă probleme în timpul operației de cezariană.

Cristina Cioran, nevoită să facă cezariană

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametri. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare”, a declarat Cristina, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Cristina și iubitul ei, Alex Dobrescu, au decis deja când vor face botezul micuței Ema.

„Pe fetiță o va chema Ema. Am făcut planuri pentru botez. Avem nași pentru fetiță, va fi în octombrie, noiembrie. Nu fac baby shower”, a mai spus Cristina.

Actrița are planuri serioase cu noul său iubit, Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut în cadrul unei petreceri. Cei doi vor să facă nunta la Starea Civilă.

”Din start a fost și planul ăsta cu nunta! Înainte să aflu că sunt însărcinată!”, a mai spus Cristina Cioran.

citește și...