Cristina Cioran are probleme în ultimele luni de sarcină! Ce i-au descoperit medicii: ‘Crește odată cu bebelușul’

29.06.2021, 14:43
Cristina Cioran are probleme în ultimele luni de sarcină! Ce i-au descoperit medicii: 'Crește odată cu bebelușul'
Cristina Cioran are probleme în ultimele luni de sarcină! Ce i-au descoperit medicii: 'Crește odată cu bebelușul'

Cristina Cioran urmează să devină mamă pentru prima dată peste doar 3 luni. De când a aflat că este însărcinată, vedeta nu-și mai încape în piele de fericire. Din păcate, ea se confruntă cu anumite probleme de sănătate în timpul sarcinii. 

Cristina Cioran, probleme în perioada sarcinii

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, se pregătesc să devină părinții unei fetițe în toamna acestui an. Viitoarea mămică se confruntă, însă, cu anumite probleme, însă doctorii au asigurat-o că nu îi va afecta bebelușul.

La ultimul control medical, Cristina Cioran a aflat că i-a apărut un fibrom uterin chiar pe perioada sarcinii.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a spus Cristina Cioran, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cristina Cioran a fost cerută de soție

Cristina Cioran a dezvăluit într-un interviu că actualul său iubit a cerut-o în căsătorie la o săptămână după ce s-au cunoscut.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară:”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

citește și...