Ce nume a ales Cristina Cioran pentru bebelușul ei. ”Abia aștept să te țin în brațe”

13.05.2021, 10:51
Ce nume a ales Cristina Cioran pentru bebelușul ei. ”Abia aștept să te țin în brațe”
Ce nume a ales Cristina Cioran pentru bebelușul ei. ”Abia aștept să te țin în brațe”

Actrița Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de nouă  luni.Cristina Cioran a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță. La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Cristina Cioran a dezcăluit ce nume va purta fetița sa. “Vreți să vă spun și numele ei? Ema! A fost pe lista Lorei. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată. Eu cred că se potrivește foarte bine. Va avea un singur prenume”, a spus vedeta.

Ulterior, actrița a publicat o poză pe Instagram în care își ține mâna pe burtica de gravidă, confirmând, din nou, numele micuței: “Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!”.

Ce dezvăluiri a făcut Cristina Cioran despre iubitul ei

Cristina Cioran a dezvăluit într-un interviu că actualul său iubit a cerut-o în căsătorie la o săptămnă după ce s-au cunoscut. ”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară. ”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Despre relația pe care o are cu băiețelul iubitului ei, Cristina Cioran a spus:  ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

citește și...