Cristina Bălan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Prima naștere a fost traumatizantă pentru câștigătoarea Vocea României

17.11.2022, 18:09
Cristina Bălan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Prima naștere a fost traumatizantă pentru câștigătoarea Vocea României
Cristina Bălan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Prima naștere a fost traumatizantă pentru câștigătoarea Vocea României

Cristina Bălan, fosta câștigătoare de la Vocea României, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Solista a mărturisit că a început deja să pună la punct toate detaliile înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Nadeea Sofia. Cristina Bălan mai are doi gemeni, care suferă de sindromul Down. 

Cristina Bălan urmează să nască o fetiță, la începutul anului viitor. Artista mai are doi gemeni de 10 ani, iar acum se pregătește să devină iar mămică. Pentru că a fost traumatizată la prima naștere, ea a decis să pună la punct fiecare detaliu în parte.

Cristina Bălan va naște o fetiță, la începutul lui ianuarie 2023

Cristina Bălan își dorește să nască tot pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și prima dată, însă își dorește foarte mult ca experiența aceasta să nu mai fie una „extrem de traumatizantă”.

„Eu am stabilit că doresc să nasc natural, mai cu seamă că și prima naștere a fost tot naturală și vorbim despre doi copii. Acum 10 ani am născut, mi-am tras sufletul cinci minute și apoi am reluat procesul. Practic, am avut două nașteri. Planul meu de naștere include tot ce n-am avut prima oară: doresc să nasc în apă, cu moașă (doula), soțul să-mi fie alături cât, când și dacă dorește (în anumite momente, travaliul poate fi dificil pentru parteneri). Doresc o atmosferă relaxantă, blândă.

Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor în travaliu, am auzit personal, nu din povești. Chiar și eu am fost tratată așa, brutal și fără omenie. Lucru care sper să se schimbe în spitalele de stat.

Nicio femeie nu merge să nască pentru a încurca viața vreunui doctor. Mai mult, să se accepte moașele, în cazul nașterilor fără riscuri și probleme, lucru care nu se întâmplă în multe spitale și care ar ajuta mult cadrele medicale. E mult de discutat pe subiect”, a declarat Cristina Bălan, pentru VIVA!

Artista a ales deja numele micuței

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în opt luni. Artista a dezvăluit cum a ales numele bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

„Fetița noastră și-a primit ambele nume prin intermediul fraților ei. Primul nume, ales de mine și cu acordul total al tatălui, a fost Sofia, pentru că gemenii au avut o perioadă lungă în care preferau un serial de desene animate numit Prințesa Sofia, apoi poveștile lor preferate de culcare, scrise de Leon Magdan, aveau ca personaj principal tot o fetiță numită Sofia”, a explicat Cristina Bălan, pentru revista VIVA!

citește și...