Cristiano Ronaldo vrea să cumpere și să demoleze un club de golf de lux care îi strică priveliștea

25.08.2022, 17:24

Cristiano Ronaldo vrea să cumpere un club de golf de lux lângă supercasa sa portugheză de 17 milioane de lire sterline, pe care apoi să o demoleze pentru că îi strică priveliștea. Asul miliardar al lui Manchester United se oferă să mute întreaga clădire și parcarea acesteia. Casa de vis a lui Ronaldo va avea și un garaj dotat cu lifturi pentru a găzdui 30 de supermașini

Tată a cinci copii, Ron, în vârstă de 37 de ani, dorește să își asigure intimitatea și să creeze o alee de acces la proprietate.

El intenționează să se mute acolo împreună cu partenera sa Georgina Rodriguez, 28 de ani, și cei cinci copii ai săi.

Garaj pentru cele 30 mașini de lux

Surse apropiate de casa sa ultramodernă de vis “Ron Designs” spun că acesta a adăugat în planuri și un garaj dotat cu lifturi, pentru a găzdui 30 de super-mașini.

Acesta îi va permite căpitanului portughez, care primește 500.000 de lire sterline pe săptămână și care este cotat să plece de la United, să aleagă un bolid de lux la simpla apăsare a unui buton.

Casa de vis a lui Ronaldo va avea și un garaj dotat cu lifturi pentru a găzdui 30 de supermașini

Proprietatea de pe Riviera portugheză a crescut la 17 milioane de lire sterline

Se spune chiar că se gândește la cumpărarea unei cariere italiene pentru a se asigura că marmura de pe terasa sa rămâne exclusivă.

The Sun a dezvăluit la începutul acestui an că prețul proprietății din Quinta da Marinha, pe Riviera portugheză, a crescut de la 10 milioane de lire sterline la 17 milioane de lire sterline.

Dar este gata să crească și mai mult, pe măsură ce își pune la punct planurile cu arhitectul de top, Vitor Vitorino.

Lucrările la proprietatea de 12.000 de metri pătrați ar trebui să fie finalizate la începutul anului viitor.

Aceasta dispune de apartamente cu dormitoare vaste, toate cu vedere uimitoare la mare și piscine interioare și exterioare.

Planurile includ, de asemenea, o sală de cinema, un spa, o sală de jocuri și un birou pe amplasamentul aflat la mică distanță de satul Cascais.

O sursă apropiată proiectului a declarat aseară: “Clubhouse-ul a fost o problemă pentru el, așa că vrea să elimine această problemă. Costul nu este o problemă – el este un perfecționist care își permite perfecțiunea“.

Avocații starului au fost ieri anunțați că se află în negocieri cu proprietarul Oitavos Golf Club, Miguel Champalimaud.

 

citește și...