Cristiano Ronaldo spune că “Man Utd m-a trădat” și “m-a făcut oaia neagră

15.11.2022, 18:30

Superstarul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit că se simte trădat de “Diavolii Roșii” și că “unii oameni nu-l vor acolo”, în timp ce luptele sale pe Old Trafford continuă. “Da, mă simt trădat și am simțit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar aici, ci și anul trecut”.

Cristiano Ronaldo s-a lansat într-un discurs exploziv într-un interviu acordat lui Piers Morgan, spunând că se simte trădat de anumite persoane de la Red Devils.

Vorbind cu personalitatea TV, Ronaldo a spus: “Nu doar antrenorul, ci și ceilalți doi sau trei tipi din jur care sunt în jurul clubului. Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu, dar ascultă, nu-mi pasă, sunt mereu… Oamenii ar trebui să asculte adevărul. Da, mă simt trădat și am simțit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar aici, ci și anul trecut”, transmite dailystar.co.uk.

Cristiano Ronaldo spune că “Man Utd m-a trădat” și “m-a făcut oaia neagră

Ronaldo a căutat să plece în vară, dar a sfârșit prin a rămâne după ce nu s-a prezentat o mutare.

Ronaldo nu a reușit să pătrundă în echipă sub conducerea lui Erik ten Hag – după ce Diavolii Roșii au avut probleme la începutul sezonului.

“Dacă tu nu mă respecți, eu nu te voi respecta niciodată”

Megastarul portughez s-a limitat la apariții în Europa League. Marcus Rashford a fost omul lui Ten Hag în vârf pentru United, iar Ronaldo a fost nevoit să privească de pe bancă.

La începutul acestui sezon, Ronaldo a spus, pe Instagram: “Ei știu adevărul când vor da interviul peste câteva săptămâni. Mass-media spune minciuni. Am un carnețel și în ultimele câteva luni din cele 100 de știri pe care le-am făcut, doar 5 au fost corecte. Imaginați-vă cum este. Rămâi cu acest sfat”.

Ronaldo l-a atacat, de asemenea, pe fostul antrenor al lui United, Ralf Rangnick – care a preluat interimatul în sezonul trecut.

El a continuat: “Dacă nu ești nici măcar antrenor, cum să fii șeful lui Manchester United? Nici măcar nu am auzit de el”. Ronaldo a fost un titular obișnuit sub conducerea germanului, dar United nu a reușit să îmbunătățească performanțele sub conducerea lui Rangnick.

Rangnick urma inițial să rămână la United, dar a acceptat postul de conducere al echipei naționale a Austriei și a ales să părăsească Old Trafford în vară.

Ronaldo l-a luat la țintă și pe actualul șef Ten Hag, spunând că nu îl respectă pe olandez.

Cei doi s-au înfruntat luna trecută la Tottenham, iar Ronaldo a fost suspendat după ce a părăsit banca de rezerve și a coborât mai devreme pe tunel pe Old Trafford. El a adăugat: “Dacă tu nu mă respecți, eu nu te voi respecta niciodată”.

Ronaldo a fost primit înapoi în echipă și chiar a primit banderola de căpitan după incident.

Wayne Rooney a atras, de asemenea, focul lui Ronaldo – și a continuat să critice lipsa de evoluție a cluburilor și lipsa lor de simpatie după ce fiica sa de trei luni a fost spitalizată în iulie.

Actualul contract al lui Ronaldo expiră în vara anului viitor.

 

 

citește și...