Manchester United s-ar putea să fi semnat deja cu următorul său număr 7 după Cristiano Ronaldo

13.11.2022, 14:45

Vedeta lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, poartă în prezent tricoul cu numărul 7 pe Old Trafford. La finalul sezonului, se așteaptă ca Cristiano Ronaldo să plece de la Manchester United. Iar acest lucru înseamnă că emblematicul tricou cu numărul 7 al clubului va fi în curând pus din nou la bătaie.

În condițiile în care Jadon Sancho se chinuie, Alejandro Garnacho ar putea ajunge să fie următorul ocupant al tricoului – tânărul în vârstă de 18 ani fiind în prezent cel mai apreciat jucător de pe Old Trafford.

Tricoul cu numărul 7 înseamnă mai mult la Manchester United decât orice alt tricou, transmite express.co.uk.

Manchester United s-ar putea să fi semnat deja cu următorul său număr 7 după Cristiano Ronaldo

A fost purtat de George Best în timpul perioadei sale pe Old Trafford, iar poveștile despre internaționalul nord-irlandez încă se mai spun în întreaga lume după atâția ani.

Eric Cantona a devenit el însuși o legendă a lui United când a îmbrăcat acest tricou, internaționalul francez ajutându-i pe Diavolii Roșii să câștige patru titluri de Premier League după ce a sosit de la Leeds în 1992.

Următorul ocupant al tricoului cu numărul 7

David Beckham a fost următorul, iar Ronaldo l-a înlocuit apoi, internaționalul portughez purtând numărul 7 după ce a fost transferat de la Sporting Lisabona în urmă cu 19 ani.

Și Ronaldo îl poartă în aceste zile, după ce a luat cifra de la Edinson Cavani după revenirea sa la Hollywood în 2021.

La finalul sezonului, însă, se așteaptă ca Ronaldo să părăsească clubul.

Internaționalul portughez a vrut să plece în vară, dar i s-a refuzat dorința, Erik ten Hag precizând că vrea ca jucătorul de 37 de ani să rămână.

Cu toate acestea, Ronaldo a avut o relație dificilă cu șeful lui United până acum în acest sezon, iar o despărțire pare din ce în ce mai probabilă.

Mulți au speculat că Sancho va fi următorul ocupant al tricoului cu numărul 7 dacă și când Ronaldo va primi noua provocare pe care o dorește.

Dar Garnacho pare făcut pe măsură pentru acest echipament în aceste zile, cu internaționalul argentinian în formă sublimă.

citește și...