Cristiano Ronaldo este “bolnav” cu câteva zile înainte de începerea Cupei Mondiale

12.11.2022, 14:00

Erik ten Hag a explicat de ce Cristiano Ronaldo lipsește de la meciul dintre Manchester United și Aston Villa din această seară de pe Old Trafford, din Carabao Cup. “El nu va fi disponibil”, a declarat antrenorul înaintea meciului pe care United l-a câștigat joi cu 4-2 în fața echipei lui Unai Emery. Nu știu când va fi din nou pregătit, dar nu sunt îngrijorat”.

Jucătorul de 37 de ani nu a mai jucat în Cupa Ligii de mai bine de 13 ani, iar așteptarea celui care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur pentru a juca în competiția internă de cupă va continua.

Ten Hag a dezvăluit că numărul șapte al lui United va lipsi de la meciul din această seară împotriva celor de la Villains din cauza unei boli, transmite marca.com.

Aproape de Cupa Mondială

Jurnaliștii l-au întrebat pe Ten Hag dacă apropierea Cupei Mondiale, care începe peste numai 10 zile, are vreo legătură cu absența sa.

“Nu pot garanta asta acum [că Ronaldo va fi disponibil], dar el a fost bolnav astăzi, așa că își poate reveni, nu este o boală cu adevărat gravă care să dureze zile sau săptămâni. Așa că eu cred că este posibil ca el să fie disponibil pentru duminică și că va fi în echipă”.

Echipa Portugaliei

Cristiano Ronaldo conduce lista jucătorilor pe care Portugalia îi va duce la Cupa Mondială din Qatar, care va fi a cincea și posibil ultima din cariera starului portughez.

Ten Hag a insistat, de asemenea, că viitoarea Cupă Mondială nu va avea impact asupra echipei pe care o va alege pentru confruntarea de duminică cu Cottagers.

“Cred că jucătorii sunt cu toții conștienți de importanța meciului cu Fulham. Nu voi lua în considerare Cupa Mondială”, a declarat Ten Hag reporterilor. “Jucăm cea mai bună echipă – până duminică, este interesul lui Manchester United și numai interesul lui Manchester United”.

Man United a suferit duminica trecută o înfrângere cu 3-1 la Villa în Premier League, care a pus capăt unei serii de nouă meciuri fără înfrângere în toate competițiile.

citește și...