Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez își cumpără cea mai scumpă casă din Portugalia

26.10.2022, 19:35

Cristiano Ronaldo a făcut deja aranjamente cu Erik ten Hag pentru a reveni în cantonament cu Manchester United, dar totul indică faptul că în ianuarie 2023 va pleca de la Diavolii Roșii, iar după ce și-a cumpărat cea mai scumpă casă din Portugalia, au început zvonurile că își va continua cariera în țara natală.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au cumpărat o proprietate în regiunea Cascais, Portugalia, iar valoarea noii lor vile este de aproximativ 11 milioane de euro, dar cu tot cu remodelarea și toate construcțiile, aceasta ajunge la un preț de 21 de milioane de dolari.

Următoarea vilă a starului portughez a devenit cea mai scumpă casă din Portugalia și se află acum în construcție, astfel că este probabil ca Georgina Rodriguez și Cristiano să își deschidă la începutul anului 2023 proprietatea exclusivistă din Quinta da Marinha, una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din așa-numita Riviera portugheză, care include frumoasele orașe Cascais, Estoril și Sintra, transmite marca.com.

Caracteristicile noii vile a lui CR7

Agenția imobiliară care s-a ocupat de noua vilă a lui Ronaldo a precizat că caracteristicile vilei sunt următoarele: 2.720 de metri pătrați și are trei etaje. Suprafața construită este de 544 de metri pătrați și include grădini și o piscină fabuloasă.

Nu este clar câte camere sunt în proprietate, dar se așteaptă ca aceasta să poată găzdui creșterea familiei lui Ronaldo. El și Georgina sunt acum părinții a cinci copii în total. Căpitanul portughez are o vilă și la Madrid și rămâne de văzut dacă se uită la noua vilă din Portugalia mai mult ca la o investiție sau ca la o casă de familie.

Ronaldo a revenit în sfârșit la antrenamentele primei echipe cu United

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, traversează cel mai dezastruos sezon din cariera sa profesională. El a căzut în dizgrația managerului Erik ten Hag, iar crizele sale constante fac mai multe titluri decât eroismele sale fotbalistice.

După ce s-a aflat că el și partenera sa, Georgina Rodriguez, și-au cumpărat o casă nouă și luxoasă în Portugalia, se speculează că ar putea lua în considerare posibilitatea de a-și întoarce cariera în țara natală încă din ianuarie.

După ultima răfuială cu managerul, Ronaldo a revenit în sfârșit la antrenamentele primei echipe cu United. Cu toate acestea, relația cu Ten Hag nu pare să se îmbunătățească, în ciuda faptului că amândoi încearcă să țină la secret informațiile despre o ruptură.

 

 

citește și...