Cristiano Ronaldo semnează tricoul unui băiat la sosirea la antrenamentul de la Manchester United

30.08.2022, 18:49

CRISTIANO RONALDO a fost fotografiat semnând tricoul unui băiețel la sosirea sa la antrenamentul lui Manchester United. Tânărul este îmbrăcat în echipamentul complet al lui United și are chiar și numele și numărul lui Ronaldo pe spate. El l-a salutat pe star în timp ce Ronaldo, împreună cu coechipierii și managerul său, au sosit astăzi la antrenament.

Viitorul superstarului în vârstă de 37 de ani rămâne sub semnul întrebării în ultimele zile ale ferestrei de transfer.

Se știe că Ronaldo și-a exprimat clar dorința de a juca pentru un club din Liga Campionilor, transmite The Sun.

Ronaldo, relație conflictuală cu noul șef Erik ten Hag

Iar până acum pare să aibă o relație glacială cu noul șef Erik ten Hag, cu care a intrat în conflict în timpul pre-sezonului și cu care s-a luptat pentru a se regăsi în echipele sale de start.

Cu câteva zile rămase din această fereastră, Ronaldo a fost văzut sosind la Carrington după victoria lui United la Southampton în weekend.

Cristiano Ronaldo semnează tricoul unui băiat la sosirea la antrenamentul de la Manchester United

Atacantul își oprește mașina pentru a semna tricoul de fotbal al unui băiat. Tânărul este îmbrăcat în echipamentul complet al lui United și are chiar și numele și numărul lui Ronaldo pe spate.

El l-a salutat pe star în timp ce Ronaldo, împreună cu coechipierii și managerul său, au sosit astăzi la antrenament.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo va continua să fie în continuare un jucător al Diavolilor Roșii în zilele următoare.

Internaționalul portughez a fost legat de mai multe cluburi diferite în această vară, iar agentul său Jorge Mendes este în continuare raportat ca fiind în manevre.

Mendes și-a întors atenția spre Chelsea, care se crede că a refuzat deja șansa de a-l aduce pe Ronaldo pe Stamford Bridge. Asta în ciuda faptului că agentul s-a întâlnit cu noul proprietar al lui Chelsea, Todd Boehly, la începutul acestei veri.

Thomas Tuchel a fost raportat ca nefiind în favoarea aducerii lui Ronaldo, clubul concentrându-și eforturile asupra fostului atacant al lui Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang.

Dar această afacere a intrat în impas, rapoartele susținând că atacantul vrea mai mult decât un contract pe un an.

Potrivit The Independent, acest lucru l-a determinat pe reprezentantul lui Ronaldo să se întoarcă la Chelsea pentru a investiga dacă aceștia ar putea resuscita o afacere pentru atacant.

Echipa italiană Napoli a fost, de asemenea, legată de star în ultimele zile, în timp ce echipa lui Ronaldo explorează opțiunile sale de a scăpa de Old Trafford.

Șeful de la Napoli, Luciano Spalletti, a recunoscut că “niciun antrenor nu l-ar refuza” pe Ronaldo, dar clubul nu vrea să-și piardă asul de atacant Victor Osimhen în orice tranzacție de schimb.

Au existat, de asemenea, zvonuri că Ronaldo ar putea face transferul la echipa portugheză Sporting Lisabona.

 

citește și...