Cristiano Ronaldo anunță un contract uriaș, cu doar 30 de minute înainte de a fi eliminat de Man Utd

23.11.2022, 18:30

Cristiano Ronaldo a anunțat senzațional un nou contract de mai multe milioane de lire sterline cu doar câteva minute înainte ca Manchester United să confirme că superstarul portughez va părăsi clubul pentru a doua oară.  “Sunt încântat să anunț parteneriatul meu cu …”.

Cristiano Ronaldo a anunțat un contract de mai multe milioane de lire sterline cu un brand de ceasuri de top cu doar câteva minute înainte de a fi dat afară de la Manchester United.

Ronaldo și Diavolii Roșii au șocat lumea fotbalului marți seară, când au anunțat că starul portughez va părăsi clubul pentru a doua oară, cu efect imediat.

Cristiano Ronaldo anunță un contract uriaș, cu doar 30 de minute înainte de a fi eliminat de Man Utd

United a publicat o declarație prin care a confirmat vestea, în care se spune “Cristiano Ronaldo va părăsi Manchester United de comun acord, cu efect imediat.

“Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi dorește lui și familiei sale succes în viitor. Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub conducerea lui Erik ten Hag și pe lucrul împreună pentru a obține succese pe teren.”

Ronaldo a acuzat United de “trădare”

Cu doar 30 de minute înainte de acest anunț din partea celor 13 ori campioni din Premier League, Ronaldo era numai zâmbete pe Instagram, când a postat un nou parteneriat cu un brand  de ceasuri de lux.

Fostul star de 37 de ani de la Real Madrid și Juventus a scris: “Sunt încântat să anunț parteneriatul meu cu @jacobandco, unul dintre cele mai importante branduri de ceasuri din lume. Astăzi, dezvăluim prima noastră colecție de ceasuri pe care am coproiectat-o împreună cu dragul meu prieten @jacobarabo”.

Plecarea lui Ronaldo vine după interviul său de succes cu Piers Morgan, în care a acuzat United de “trădare“. Printre numeroasele citate incendiare din timpul discuției, Ronaldo a spus: “Nu numai antrenorul (Ten Hag), ci și alți doi sau trei tipi din jurul clubului. M-am simțit trădat. Da, mă simt trădat și am simțit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar anul acesta, ci și anul trecut”.

Adăugând: “Nu am respect pentru el, pentru că el nu arată respect pentru mine. Dacă tu nu mă respecți pe mine, eu nu voi avea niciodată respect pentru tine”.

Ronaldo se confruntă acum cu perspectiva neobișnuită de a fi un agent liber în timpul Cupei Mondiale, veteranul star având puține șanse să găsească un nou club până după încheierea turneului.

citește și...