Cristiano Ronaldo “a primit un contract de 186 de milioane de lire sterline de la clubul saudit Al Nassr FC” după plecarea de la Man Utd

27.11.2022, 13:15

Cristiano Ronaldo este în prezent liber de contract și a primit un contract uriaș de la Al Nassr, prin care ar urma să câștige 186 de milioane de lire sterline, după ce și-a văzut desființată înțelegerea cu Manchester United. Ronaldo a devenit primul jucător care a marcat la cinci Cupe Mondiale săptămâna aceasta, când Portugalia a învins Ghana cu 3-2 în meciul de deschidere al turneului. A fost, de asemenea, primul meci în care veteranul star a jucat de la ieșirea sa acritică de la United.

Cristiano Ronaldo a primit un contract uriaș pe trei ani de la formația saudită Al Nassr, în valoare de 186 de milioane de lire sterline (225 de milioane de dolari), după ce a fost pus pe liber de Manchester United.

Internaționalul portughez și-a văzut contractul de pe Old Trafford desființat după un interviu exploziv acordat lui Piers Morgan la începutul acestei luni. Aceasta înseamnă că acum este agent liber și poate vorbi cu cluburile despre o mutare, transmite cnbctv18.com.

Cristiano Ronaldo “a primit un contract de 186 de milioane de lire sterline

Mai multe echipe au fost legate de el, inclusiv Chelsea, Inter Miami și AC Milan, dar de atunci a primit prima ofertă concretă. Al Nassr este pregătită să îi ofere jucătorului de 37 de ani un contract pe trei ani, potrivit CBS Sports.

Se mai spune că Ronaldo ia în considerare oferta, dar va aștepta până după Cupa Mondială înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul său.

Ronaldo a devenit primul jucător care a marcat la cinci Cupe Mondiale

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur vrea să își evalueze toate opțiunile înainte de a se decide asupra unui nou club, în timp ce agentul său, Jorge Mendes, lucrează non-stop pentru a găsi cea mai bună destinație.

Al Nassr a fost interesată să îl semneze pe Ronaldo în vară, când atacantul a încercat pentru prima dată să plece de la United. În cele din urmă, Diavolii Roșii au luat decizia de a-l păstra pe fostul star al lui Juventus.

Dar, după ce a fost snopit în mare măsură de Erik ten Hag și a fost transformat într-un jucător de mică importanță, această decizie a fost anulată după comentariile incendiare făcute de atacant la adresa lui Morgan într-un interviu amplu.

Se spune că discuțiile sunt avansate pentru un contract în valoare de 75 de milioane de dolari pe an – aproximativ 62 de milioane de lire sterline. Ronaldo nu a dat încă undă verde, dar dacă o va face, este de așteptat ca un transfer să fie finalizat relativ repede.

 

citește și...