Cristiano Ronaldo pierde titlul de “Rege al sălii de fitness” la Man Utd în fața unei noi vedete incredibil de puternice

30.10.2022, 13:15

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru fizicul său musculos, precum și pentru calitățile sale remarcabile de fotbalist, dar starul lui Manchester United și-a pierdut titlul de strongman pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo a fost nevoit să “dea din picioare” după ce și-a pierdut mândrul titlu de “Rege al sălii de sport” la Manchester United.

Legenda portugheză, în vârstă de 37 de ani, era considerat principalul strongman al “Diavolilor Roșii” de către coechipierii de pe Old Trafford, făcând de fiecare dată presiuni cu picioarele de până la 250 kg pentru a-și menține pintenii musculoși pregătiți, potrivit dailystar.co.uk.

Cristiano Ronaldo pierde titlul de “Rege al sălii” la Man Utd

Cu toate acestea, Ronny, cunoscut pentru că făcea 30 de repetări deodată, este obligat să “își îmbunătățească jocul”, după sosirea în vară a lui Casemiro de la Real Madrid.

Mijlocașul brazilian, în vârstă de 30 de ani, poate să preseze mai aproape de 300 kg, uimind echipa lui United cu impresionantele sale demonstrații de forță.

“Poate împinge 300 kg cu ochii închiși”

O sursă de la United a declarat: “Nu este un jucător care să fie în stare să joace cu el. Ronny este foarte mândru de condiția sa fizică și de cât de musculoase sunt picioarele sale – puțini se apropie în mod constant de cantitatea și greutatea pe care o poate împinge.

El nu este unul dintre cei care se ocupă de ridicarea greutăților pe bancă, Ronny este un om al picioarelor, dar se pare că și-a găsit perechea cu Casemiro – nu este cel mai mare tip din lume, dar este puternic și poate împinge 300 kg cu ochii închiși.”

Casemiro era cunoscut pentru condiția fizică și forța sa la Madrid și se testa în mod regulat împotriva coechipierilor săi la Bernabeu.

Fostul coleg de la Madrid, Tony Kroos, a avertizat anterior pe United ce vor primi.

Starul german a dezvăluit:  “Doar întâlnirea acolo era un alt chin. Cas a spus cuiva să meargă și aproape că aveai bicicletele de exerciții și greutățile pregătite. Un avertisment pentru noii tăi colegi – chiar și baia turcească era o sală de gimnastică – nu le permiteai oamenilor să se întindă decât atunci când era timpul să facă abdomene!”

 

citește și...