Cristiano Ronaldo a fost anunțat că nu va fi titular la Flamengo

04.11.2022, 18:49

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a primit o nouă lovitură în încercarea sa de a-și găsi un nou club în 2023, după ce a fost criticat de președintele clubului brazilian Flamengo. Vorbind la podcastul Papo Reto, prin intermediul Record, Rodolfo Landim a răspuns zvonurilor conform cărora clubul îl urmărește pe Ronaldo spunând: “Nu știu de unde a apărut, dar au multă creativitate”

Cristiano Ronaldo a fost anunțat că nu va fi titular la Flamengo, în timp ce se anunță plecarea sa de la Manchester United.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a fost puternic legat de o mutare de pe Old Trafford în ultimele luni, în condițiile în care United a absentat din Liga Campionilor și în lipsa unor titularizări consistente sub comanda lui Erik ten Hag. Diavolii Roșii nu au activat încă clauza de prelungire cu un an a contractului lui Ronaldo, ceea ce înseamnă că acesta poate semna în prezent un acord precontractual cu un club străin de la 1 ianuarie, transmite noticiasdomengao.com

Atac verbal dur la adresa lui Ronaldo

Cu toate acestea, unul dintre cluburile la care nu se va alătura este Flamengo, de șapte ori campioana Braziliei, după ce președintele acesteia a lansat un atac verbal dur la adresa lui Ronaldo.

Vorbind la podcastul Papo Reto, prin intermediul Record, Rodolfo Landim a răspuns zvonurilor conform cărora clubul îl urmărește pe Ronaldo spunând: “Nu știu de unde a apărut, dar au multă creativitate. Mai întâi de toate, întreb: Pentru locul cui? Este pentru a fi pe bancă. Din ceea ce am citit pe internet, nu știu dacă este adevărat sau nu, i s-ar fi oferit 242 de milioane de dolari [215 milioane de lire sterline] pentru un contract pe doi ani. Împărțit la 24 de luni, asta înseamnă aproximativ 10 milioane de dolari pe lună.

“Nu pot… nimeni de aici nu va face lucruri nebunești”

‘Vorbim de o valoare mult peste întreaga fișă de salarii a lui Flamengo pentru Cristiano Ronaldo. Să fie înlocuitorul lui Pedro sau al lui Gabigol (Gabriel Barbosa)? Nu pot… nimeni de aici nu va face lucruri nebunești.

Vremea amatorilor de management, de a ne gândi că în viitor vom plăti facturile, asta nu mai există. Nu există posibilitatea de a face un pas care să nu fie ferm”.

Flamengo a câștigat recent al treilea său titlu în Copa Libertadores și are o echipă care include nume notabile, printre care David Luiz și Arturo Vidal.

Ronaldo a fost criticat pentru performanțele sale de până acum în acest sezon a fost chiar ironizat de mascota lui Real Sociedad în timpul meciului din Europa League al lui United, joi seara, în Spania.

După ce a fost cel mai bun marcator al clubului în sezonul trecut, Ronaldo a marcat doar trei goluri în 15 apariții până acum în această campanie și a completat 90 de minute în campionat doar de două ori.

citește și...