Cristiano Ronaldo și-a descris revenirea la Manchester United ca fiind “dezastruoasă”

30.10.2022, 18:55

Cristiano Ronaldo și-a descris revenirea la Manchester United ca fiind “un dezastru”, fiind lansate noi afirmații senzaționale dintr-o carte, pe fondul speculațiilor din ce în ce mai mari cu privire la viitorul său pe Old Trafford.

Superstarul portughez a revenit pe Old Trafford vara trecută, după ce inițial a plecat de la Red Devils în 2009 pentru un transfer de 80 de milioane de lire sterline la giganții spanioli de la Real Madrid.

Cu toate acestea, întoarcerea lui Ronaldo nu a fost o călătorie ușoară, iar o nouă carte care va fi lansată luna viitoare a declarat frustrarea atacantului la întoarcerea sa, transmite dailymail.co.uk.

Cristiano Ronaldo și-a descris revenirea la Manchester United

Cartea, intitulată “Messi vs Ronaldo: One Rivalry, Two GOATs, and the Era That Remade the World’s Game” (Messi vs Ronaldo: O rivalitate, doi GOATs și epoca care a refăcut jocul mondial), care intră în detalii despre cariera sa ilustră, a dezvăluit totul, potrivit The Sun.

Aceasta dezvăluie că Ronaldo era nemulțumit de antrenorul interimar Ralf Rangnick, mărturisind “este un dezastru” unui director executiv la un eveniment FIFA.

Ronaldo, cel mai bun marcator al lui United

Acesta este doar unul dintre lucrurile care i-au făcut viața grea lui Ronaldo de la revenire, el fiind supărat pe lipsa de investiții în terenul de antrenament de la Carrington, fiind în același timp foarte supărat că clubul nu a evoluat de la plecarea sa în urmă cu mai bine de un deceniu.

Mai presus de toate, el s-a arătat, de asemenea, foarte șocat de nivelul de angajament al jucătorilor pentru a rămâne în condiții de top.

În ciuda tuturor acestor lucruri, Ronaldo a fost cel mai bun marcator al lui United la club în sezonul trecut, marcând 24 de goluri în toate competițiile în 39 de meciuri, deși pare în continuare o figură frustrată.

Lucrurile s-au acutizat în acest sezon pentru Ronaldo, deoarece pare să intre în conflict cu noul șef Erik ten Hag, ceea ce înseamnă că atacantul a fost limitat la un timp de joc limitat, apărând de 13 ori în toate competițiile, predominant de pe bancă.

El a fost chiar alungat din prima echipă după ce a refuzat să iasă de pe bancă în victoria lui United cu 2-0 împotriva lui Tottenham la începutul acestei luni – forțându-l să se antreneze cu echipa sub 21 de ani și să rateze meciul cu Chelsea.

Fostul star de la Juventus a fost rechemat pentru victoria cu 3-0 din Europa League împotriva lui Sheriff, joi seara, unde a găsit poarta.

Revenirea sa în lot nu îi va schimba dorința de a părăsi Old Trafford în ianuarie, după ce a început doar de două ori în Premier League în această campanie, după ce a încercat să plece în vară.

 

Indiferent de ceea ce își dorește Ronaldo în ianuarie, deocamdată el trebuie să joace, mai ales că se apropie Cupa Mondială din 2022.

Totuși, Ten Hag a fost reticent să spună dacă fostul star de la Real Madrid și Juventus și-a făcut loc în formația care va înfrunta West Ham în absența continuă a lui Anthony Martial după joi seara.

Dar olandezul l-a susținut pe Ronaldo să aibă un alt sezon cu multe goluri dacă rămâne la United după luna ianuarie și profită de oportunitățile pe care echipa le creează pentru el.

Întrebat dacă Ronaldo poate atinge înălțimile din sezonul trecut, Ten Hag a spus: “Depinde de el. Dar cred că atunci când aduni toate ocaziile pe care și le-a creat, pe care echipa i le-a creat în ultimele săptămâni, vezi că este încă capabil să ajungă în pozițiile potrivite și că este încă capabil să le finalizeze. Cred că este posibil, da’.

citește și...