Cristian Țânțăreanu: ”M-am vaccinat cu toți boșorogii după mine”

27.05.2021, 11:24
Cristian Țânțăreanu: ”M-am vaccinat cu toți boșorogii după mine”
Cristian Țânțăreanu: ”M-am vaccinat cu toți boșorogii după mine”

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a vorbit despre viața sa din prezent.

Cristian Țânțăreanu a trecut cu bine peste pandemie. Acesta s-a vaccinat împotriva coronavirusului. “Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie. M-am întors din Egipt, acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora. Anul ăsta am mers în trei vacanțe. Am fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt. În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot. Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri. Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul”, a declareat Cristian Țânțăreanu la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, citat de click.ro.

Acesta a vorbit și despre afacerile sale. Cristian Țânțăreanu investește într-un complex în care vor fi găzduite tot felul de evenimente. ”Fac un complex de evenimente unde se vor face concerte, nunți, botezuri, care se va numi Pandemia. Are trei săli: Sars CoV-1, Sars CoV-2 și Eternitatea. Vom avea și piscină. Sper să terminăm anul ăsta. Lucrez cu indieni”, a spus acesta cu umorul care îl caracterizează.

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul

Cristian Țânțăreanu a decis să-și facă testamentul după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. „Am făcut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a spus Cristian Țânțăreanu, potrivit Antena Stars.

În urmă cu câțiva ani, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul. El explica cum a reușit să învingă boala.

“Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!”, mărturisea Cristian Țânțăreanu.

citește și...