Cristian Popescu Piedone, despre perioada când avea kilograme în plus. A comandat 100 de mici la o singură masă

07.04.2021, 14:35
Cristian Popescu Piedone, despre perioada când avea kilograme în plus. A comandat 100 de mici la o singură masă
Cristian Popescu Piedone, despre perioada când avea kilograme în plus. A comandat 100 de mici la o singură masă

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a vorbit despre perioada în care a s-a luptat cu kilogramele în plus.

Cristian Popescu Piedone, prmarul Sectorului 5 din București, a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Printre altele, acesta a vorbit și despre perioada în care s-a luptat cu kilogramele în plus. A reușit să slăbească spectaculos și a cum a dezvăluit cât cântărește. „112 kilograme am”, a spus acesta.


Cristian Popescu Piedone, despre perioada când avea kilograme în plus. ”Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri”

Cristian Popescu Piedone a avut, la un moment dat, peste 200 de kilograme, mai exact 218. De altfel, acesta a mărturisit că mânca foarte mult. A povestit cum, la un moment dat, a fost cun un prieten la un restaurant și a comandat 100 de mici.

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. ”Eu vreau patru”, mi-a zis el. ”Bine, atunci ia 100!”. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a dezvăluit Cristian Popescu Piedone, citat de click.ro.

„Dacă nu reții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu. După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie”, a explicat acesta atunci când a fost întrebat despre operațiile de micșorare a stomacului.

citește și...