Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ s-a certat iar cu Alexandru! Tânărul a izbucnit în culise

02.12.2020, 17:18
Cristian Marinescu de la 'Puterea dragostei' s-a certat iar cu Alexandru! Tânărul a izbucnit în culise

Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ se află din nou în centrul unui scandal de proporții! Concurentul s-a certat iar cu Alexandru, iubitul Andradei.

Cristian Marinescu a avut un schimb dur de replici cu Alexandru, în ediția de miercuri, 2 decembrie. El a afirmat despre acesta că ar avea o relație în afara competiției de la Kanal D.

Alexandru s-a supărat teribil, însă cea mai afectată a fost Andrada când a auzit ce a afirmat Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu s-a luat de familia lui Alexandru

Ca deobicei, Marinescu nu s-a oprit și a continuat să îl șicaneze pe Alexandru, care în cele din urmă a părăsit platoul emisiunii, la îndrumarea prezentatoarei tv, Cristina Mihaela Dorobanțu. Mai mult de atât, Cristian Marinescu s-a luat și de familia lui Alexandru, lucru care l-a înfuriat mai rău.

Alexandru i-a mărturisit, în culise, prezentatoarei show-ului că nu îi va tolera lui Marinescu să aducă în discuție detalii legate de familia lui. Pe de altă parte, Cristian Marinescu a încercat să își ceară scuze și să aplaneze conflictul cu Alexandru. 

Cristian Marinescu nu a mai ieșit favoritul săptămânii

După ce Cristian Comănici s-a întors în casa ‘Puterea dragostei’, lucrurile s-au schimbat. Cristian Marinescu nu a mai fost ales favoritul săptămânii și nu a mai încasat premiul de 1.500 de euro. Această situație nu a fost deloc pe placul lui Marinescu și a postat un mesaj dezamăgitor pe Instagram.

‘După săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul 3. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp din nou unde îmi este locul și anume, locul de favorit’, a fost mesajul pe care Marinescu l-a postat pe contul personal de Instagram.

citește și...