FOTO. Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’, dezbrăcat de noua concurentă în camera roșie

20.11.2020, 17:24
FOTO. Cristian Marinescu de la 'Puterea dragostei', dezbrăcat de noua concurentă în camera roșie
Cristian Marinescu de la 'Puterea dragostei', dezbrăcat de noua concurentă în camera roșie

În ediția de vineri, 20 noiembrie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Cristian Marinescu și Delia, noua concurentă a competiției, au avut parte de clipe ‘fierbinți’ în camera roșie. 

În gala de duminică, Romina a părăsit competiția de la Kanal D, însă în locul ei a intrat o altă tânără. Este vorba despre Delia, care încă de la început a fost în tatonări cu Cristian Marinescu.

Mai mult de atât, cei doi concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au fost împreună în camera roșie. Cristian Marinescu nu a ținut cont deloc că Aya îl place și s-a lăsat ‘dezbrăcat’ de Delia.

Cristian Marinescu și Delia, clipe fierbinți în camera roșie

Scenele fierbinți dintre Cristian Marinescu și Delia au fost urmărite cu mare interes de ceilalți concurenți din casă, mai ales de Aya.

‘Mi-ai făcut ziua mai frumoasă chiar dacă nu te suport’, i-a spus Delia lui Marinescu.

Aya și Alexandra au fost surprinse punându-și mâna la gură, uluite de ce se petrecea în camera roșie între cei doi. Cristian Marinescu nu a ripostat deloc când Delia i-a dat tricoul jos și i-a pus mâna pe bustul gol.

Maria și Delia sunt noi concurente din casa ‘Puterea dragostei’

Pe lângă Delia, o altă concurentă nouă a intrat în competiția ‘Puterea dragostei’, anunță kanald.ro. Maria l-a ales pe Cristian Comănici la dans, deși tânărul o place pe Mariana.

Cristian Comănici a recunoscut că o place pe Mariana, însă o relația cu ea ar fi una dificilă. Concurentul a spus că este atras de tânăra din Republica Moldova încă de când a plecat din casa din Istanbul.

‘E tare tolomacă așa. Are principiile și orgoliul ei și asta o încurcă. Crede-mă că eu fac lucrurile astea aici pentru că în ultimii trei-patru ani doar am muncit.

La 18 ani, să termini liceul și să intri direct în muncă… Am trecut peste distracțiile ălea pe care le au tinerii la facultate. Eu am trecut peste etapa asta și am început direct cu munca. Atunci când am venit aici, am lăsat deoparte munca. Sunt prea sufocant pentru ea și mi-am dat seama de asta când am venit, am coborât scările, am luat-o pe sus. Am luat-o de mână. Întotdeauna am făcut ce am simțit și m-am gândit de multe ori dacă e bine sau nu’, i-a spus Cristian Comănici Mădălinei.

 

citește și...