Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’, reacție acidă după ce nu a mai fost ales favoritul săptămânii!

25.11.2020, 11:14
Cristian Marinescu de la 'Puterea dragostei', reacție acidă după ce nu a mai fost ales favoritul săptămânii!
Cristian Marinescu de la 'Puterea dragostei', reacție acidă după ce nu a mai fost ales favoritul săptămânii!

Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ a avut o reacție acidă, după ce nu a mai fost ales favoritul săptămânii.

Concurentul din sezonul 3 al show-ului matrimonial este foc și pară de când s-a întors Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’. Pe pagina lui de Instagram, Cristian Marinescu a scris un mesaj dur, după ce nu a mai fost votat de telespectatori.

În ultimele două săptămâni, Cristian Marinescu a ieșit favoritul săptămânii în casa băieților, deși a fost implicat în mai multe conflicte cu ceilalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

Cristian Marinescu, detronat de Cristian Comănici

Tânărul a fost acuzat în repetate rânduri că are un comportament neadecvat și că provoacă certuri aprinse între concurenți. În schimb, Marinescu a spus că singurul lui scop din casa ‘Puterea dragostei’ este să scoată adevărul la iveală.

După ce Cristian Comănici s-a întors în casa ‘Puterea dragostei’, lucrurile s-au schimbat. Cristian Marinescu nu a mai fost ales favoritul săptămânii și nu a mai încasat premiul de 1.500 de euro. Această situație nu a fost deloc pe placul lui Marinescu și a postat un mesaj dezamăgitor pe Instagram.

‘După săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul 3. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp din nou unde îmi este locul și anume, locul de favorit’, a fost mesajul pe care Marinescu l-a postat pe contul personal de instagram.

Alexandra a fost la un pas să îl bată pe Marinescu

În edițiile trecute, Alexandra a fost pe punctul de a-l bate pe Marinescu, după ce acesta a jignit-o dur.

Enervată peste culme, Alexandra a avut o reacție neașteptată și a mers în casa băieților să îl lovească pe Marinescu.

Cristian Marinescu: Cu o cămașă de forță, că ești disperată rău de tot că ai căzut din top!

Alexandra: Tu nu te uiți la tine cât de obsedat ești să fii în top?! Tu nu te vezi pe tine, mă?! Crezi că ești tu ăla mai șmecher din această casă, că ții tu emisiunea asta?! Stai liniștit, că nu ții tu emisiunea asta! Emisiunea asta o ținem noi, cu toții!

citește și...